Deutsch Tamás: az Európai Parlament Magyarország gyalázásával múlatja az időt

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője a vita során elmondott felszólalásában “beteges politikai elvakultságnak” nevezte, hogy az EP a világjárvány, a gazdasági válság, az orosz-ukrán háború, az energiaválság idején is “Magyarország gyalázásával múlatja az időt”.

Read more

Ujhelyi: ez szerepelhet az Európai Parlament állásfoglalásában a magyar helyzetről

Deutsch Tamás már csütörtökön belengette, hogy “az európai baloldal a magyar baloldal megrendelésére egyetlen dolgot akar: Brüsszel egyszer és mindenkorra vegye el Magyarországtól az uniós pénzeket! (…) A magyar baloldal eszeli ki a legvaskosabb hazugságokat, ők mondják tollba európai elvtársaiknak ezeket, és most ők a megrendelői az Európai Bizottság és Magyarország közötti megállapodás megtorpedózásának is.”, amiből kikövetkeztethető, hogy a regnáló pontosan tudja, hogy ígéretei dacára az Európai Unió szakemberei már nem veszik simán be az orbáni pávatáncot. Ujhelyi István közösségi oldalán informált a hangsúlyozottan “nem végleges” “ítéletről”.

Read more

Deutsch Tamás: Ujhelyi István tagadja a valóságot

A magyar baloldal teljes mellszélességgel a magyar és európai embereket sújtó brüsszeli szankciók mellett áll – közölte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője.

Read more

Pin It on Pinterest