Sorting by

×

Kire gondolok? Debreceni és olyan „szerencsétlen-becsületes” formája volt, manapság Mr20%-nak ismerik…. Pedzik már?

Nem akarnám leírni a becses nevét, mert a végén rámsütik megint, hogy véresszájú brüsszelita vagyok. Vagy komenyista. A múltkor tudniillik az lettem. Már a debreceni városvezetés kissé stupid megfogalmazásában. Kommunista. Mert szerettem volna, hogy a város milliárdos luxusiskolájába járhassanak debreceni gyerekek is. Ne járhassanak! Mer’ én „komenyista” vagyok. Értem, drága Fidesz. Hogyne érteném! Mondjuk ti meg bolsevikok, abból is műbőrkabátos verzió. De érdekes? Nem. Akkor? Na, mindegy.

Tovább

Miről beszélt, miniszter úr!

Kásler Miklós emberügyi minisztert ismét nagy tisztesség érte: díszpolgár lett a felvidéki falucskában, Ipolyhídvégen. S ha már ott volt, beszédet is mondott, megemlékezett mindennapi közös dolgainkról, nemkülönben egynémely fontos világpolitikai jelentőségű témáról. Előre bocsátom, a miniszter úr nem a hivatali kompetenciájába tartozó közügyekről, például az egészségügyről, a járványról, a 3. oltásról vagy az iskoláztatásról, a magyarok fogyatkozásáról, netán a népesség egy részének szociális elnyomorodásáról elmélkedett.

Tovább

Nyerjetek választást, akkor az lesz díszpolgár, akit akartok! – Így nem lett Bálint György díszpolgár….

Többszöri jelölés után szerdán a XVI. kerületi képviselőtestület fideszes többsége újra elkaszálta Bálint György kertészmérnök, Bálint gazda díszpolgárságát, egységesen, tömbben szavazva – írta Facebook-oldalán Mizsei László kerületi LMP-s képviselő, aki a pártfegyelemnek tudja be a döntést.

Tovább

Semjén aranyláncot és plecsnit kap! – mert megérdemli…? Ja, nem….

Horváth Richárd, Hatvan polgármestere – az augusztus 30-i közgyűlésen megszavazott határozat értelmében – gondolt egy merészet és szakítva a hagyományokkal a Hatvanhoz sehogy sem köthető, ám a regnáló politikai életben igen befolyásosnak vélt Semjén Zsoltnak adta a városa díszpolgára megtisztelő címét.

Tovább