BRFK-humor, vagy….: tegyük félre, hogy miért kerül egy luxuslépő annyiba, mint egy kisebb köröstarcsai családi ház

A „luxuslépő”, avagy humorizál a BRFK? Biztosan hallott már a 4,5 millió forintot érő, rendkívül ritka cipőről, amit március elején loptak el egy budapesti sneakerboltból. Azt is megírtuk, hogy a rendőrség megtalálta a tolvajjal együtt, amit a károsult jelentett be közösségi oldalán.

Read more

Friss: elfogták Berki Krisztián dílerét

Berki Krisztián múlt hét péntekén veszítette életét. Az azóta eltelt napokban folyamatosan derültek ki újabb és újabb részletek a rejtélyes esetről, ám most egy olyan előrelépés történt az ügyben amire kevesen számíthattak. Bár azt eddig is tudni lehetett, hogy kábítószer gyanús szereket találtak az elhunyt celeb otthonában, most már az is hivatalosan kijelenthető, hogy az eddig meg nem nevezett anyag kokain volt, melynek árusítóját a 24.hu információi szerint már le is kapcsolta a rendőrség.

Read more

Megkötöztek, megvertek, csonkítást belengetve kiraboltak egy férfit Újpesten

Elfogtak a rendőrök három férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy részt vettek egy újpesti férfi kirablásában; közülük ketten megkötözték, megverték és csonkítással fenyegették az áldozatot – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) rablási osztályának vezetője szerdai sajtótájékoztatóján.

Read more

Diplomatának adta ki magát egy részegen vezető ukrán cigarettacsempész az M3-as autópályán

Büntetőeljárást indítottak egy 54 éves ukrán férfi ellen, aki ittasan közel 17 millió forint értékű csempészett cigarettát szállított autójával hétfőn az M3-as autópályán, majd az őt megállító rendőrök előtt diplomatának adta ki magát.

Read more

Pin It on Pinterest