Siófok polgármestere a tűzijáték helyett az ovisétkeztetést támogatja – A “köpcös” tanulhatna Öntől! – kommentelték

Lengyel Róbert, Siófok polgármestere a hazai kormánytrenddel szemben nem titkosította 10 évre, hogy idén nem durrogtatnak el a cirka 2 milliót a városban az augusztus 20-án, helyette az óvodai étkeztetést támogatja az összegből az általa vezetett önkormányzat.

Read more

Újra lehet durrogtatni! Idén nem lesz petárda-stop! – Mi köze mindehhez (is) Orbán Viktornak? Olvassa!

Terv szerint az idén szilveszterkor teljes mértékben szabadon lehet majd értékesíteni és felhasználni pirotechnikai eszközöket – tudta meg a VG. Tavaly a koronavírus-járvány elleni egészségügyi védekezés részeként a kormány döntése nyomán elmaradt az év végi durrogtatás a kutyák és gazdáik megelégedésére. Ezúttal viszont a szokott rendben készülnek a piaci szereplők.

Read more

Ne már! Még ez is! Elmarad Ákos decemberi Aréna-koncertje! – Kitalálja, hogy mit szemelt ki új időpontnak?

Szervezheti át az életét, aki a covid és az összes figyelmeztetés ellenére megváltotta jegyét az évzárónak beharangozott bulira. “Az elmúlt napokban két zenésztársánál is kimutatták a koronavírust, ezért elhalasztják Ákos eredetileg december 11-re tervezett, a Papp László Budapest Sportarénában rendezendő koncertjét” – olvasható az énekes közösségi oldalán.

Read more

Hiába fogyunk, szaporodunk, nem tudjuk meg a végeredményt – 2021-ben elmarad a népszámlálás

Orbán Viktor a veszélyhelyzet idején alkalmazandó további védelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletet módosítva egy évvel elhalasztotta az eredetileg 2021-re tervezett országos népszámlálást. A pénteki Magyar Közönyben megjelentek szerint a cenzust 2022-ben úgy kell majd bepótolni:

Read more

Pin It on Pinterest