Az emberiség a hülyeség mérlegére áll

A szankció szó eredetileg szigorú intézkedést jelent, bár nem áll távol ettől a másodlagos értelmezése, amely valaminek a szentesítését (egyben szentírásként való tiszteletének elvárását) takarja. A mai világban viszont az emberek többsége elsősorban a büntetésre asszociál, azonban itt már megbicsaklik a logika, t.i. nem mindig világos, hogy ki kit büntet, illetve hogy az adott intézkedések sora kinek is fáj jobban? A szankciót kivetőknek, avagy a szankciót elszenvedőnek.

Read more

Eljött az idő, amikor ciki fideszessel mutatkozni? Hollik után Palkovics közszolgával is szembejött a valóság!

Hétfőn két közpénzből eltartottunk is belefutott hús-vér magyar emberekbe, délelőtt Hollik István sunnyogott el gyorsan és baromi zavartan az őt kérdezők elől rendőri biztosítással, este pedig Palkovics László minisztert lepték meg a Várban páran a munkaadói közül.

Read more

Amikor azt hiszi, megfogta az Isten lábát… – Tömegesen verik át az embereket a csalók ezzel a trükkel

Ki ne járt volna úgy, hogy elhiszi, végre rámosolygott a szerencse és lecsap valamire, amire talán szüksége sincs, de olyan kedvező az ára és a leírása a csaliterméknek, hogy az csak na. Közeli ismerősöm -aki különben megfontolt, higgadt, körültekintő ember hírében áll- vette be, hogy elektromos rollert kap 700.- kemény magyar forintért, csak mert felszámolnak egy céget. A bankkártyája bánta az esetet.

Read more

Hígítatlan Pfizert adtak be a budapesti Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben12 oltásra jelentkezőnek, ami hatszoros adagot jelent fejenként

A 24.hu információja szerint egy szakdolgozó tévedésből nem hígította fel az Pfizer ampullában lévő oltóanyagot, ez vezetett a túladagoláshoz. Hat adag vakcinát kapott 12 ember a budapesti Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben az utóbbi napokban. Az információt az Emberi Erőforrások Minisztériuma megerősítette.

Read more

Vásárhelyi Mária: ki volt ez számítva! – A téma meg sem karcolta az emberek ingerküszöbét. Pedig lett volna min felháborodni!

Ki volt számítva, hogy az előválasztás izgalmai majd felülírják azt, hogy ez a bejelentés legalább néhány napig uralja a napirendet, és hogy ez a – szerintem az elmúlt évtized legpofátlanabb, legfelháborítóbb, legbotrányosabb döntése elnyerje méltó helyét a közbeszédben.

Read more

Nézzétek hülyének a nénikéteket! Ha hagyja…. – Az újsütetű konzultáció margójára

A kormányzat hivatalos Facebook-oldalán tette közzé az újabb nemzeti konzultáció kérdéseit. A kérdőívek postázása ma kezdődik., úgyhogy akiben ég a buzgalom, hogy részese legyen a sokmilliós kormány-őrületnek, az figyelje a postaládáját!

Read more

Pin It on Pinterest