8.6 C
Budapest
2020. október 29. csütörtök

Címke: Erzsébet híd

M5 autópályán

Satufék, Te nagyon hülye?

Egyszerűen szólva nagy az isten állatkertje. Mi sem bizonyítja jobban a mondás igazát, mint az Erzsébet hídon történt, egyáltalán nem hétköznapi baleset, ahol egy...

Vasárnap éjszakára lezárják az Erzsébet hidat

Közműépítés miatt lezárják Budapesten hétfőre virradó éjszaka az Erzsébet hidat – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel. A lezárást azért kellett elrendelni, mert...

Éjszakai forgalomkorlátozás az Erzsébet híd pesti hídfőjénél

Jövő szerdán forgalomkorlátozás lép életbe Budapesten az Erzsébet híd pesti hídfőjében felújítási munkálatok miatt – közölte a BKK pénteken.
meghalt a motoros

Meghalt egy motoros az Erzsébet hídon

Motoros és személyautó ütközött össze Budapesten, az Erzsébet hídon. A motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.
alagut

Ha azt gondolta, budapesti dugó-ügyben mindent látott, téved! – Újult erővel támad….

Sávlezárás, sáveltolás: alagút-építési munkák miatt hamarosan tartós forgalomkorlátozás, és valószínűleg azzal együtt tartós dugó várható az Erzsébet híd pesti hídfőjénél. Minimum kilenc hónapra lezárják a híd felhajtó oldalának két szélső sávját - írja a 24.hu.
Figyelem!

Közlekedés infó

Rendezvény miatt változik a Budaörsre közlekedő buszok útvonala szeptember 1-jén éjjeltől 2-án hajnalig. A városban nem lesz egyszerű a buszozás.

Kiemelték a bombát a Dunából

Az Erzsébet hídnál, a Dunában talált, hatástalanított, 100 kilogrammos szovjet gyártmányú, romboló légi bomba egy speciális tűzszerész teherautóban, az újpesti hadikikötőben landolt.A robbanótestet...
tűzszerészi munkálatok miatt zárják le a hídat

Bombát találtak a Dunában az Erzsébet hídnál – a fél belvárost lezárják

Robbanótestet találtak a Dunában az Erzsébet hídnál; a tűzszerészi munkálatok miatt ma többfelé lezárásokra, korlátozásokra kell készülni - közölte a rendőrség tegnap este a...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×