Az éhezés pártsemleges, aki a kezét segítségért nyújtja, ha tudunk, segítünk, szívből, emberségből – Karácsonyi ételosztás Debrecenben

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete karácsonykor sem feledkezett meg a cívis városban élő nehéz sorsú embertársainkról. A több éves hagyománynak megfelelően az ünnep másnapján vendégségbe hívtuk a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, az utcán élő honfitársainkat.

“Szégyellje magát, aki ide juttatott bennünket!” – Civilek ételosztásai Debrecenben

A szegénység sajnos jelen van Debrecenben is. A társadalom peremén élők számára hétvégén a civilek étel osztásai segítenek abban, hogy ne éhezzenek – mondta el portálunknak Tukoráné Kádár Ibolya, a Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete vezetője.

A mi szegénységünk a Holdról is látható, de a Karmelita kolostorból nem – Ételosztás Debrecenben 

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete vendégül látta a nehéz sorsú debrecenieket, szokásos ingyenes étel osztásán, a hónap utolsó vasárnapján. Most is sokan voltak, több mint 100 debrecenit tudtunk megvendégelni. Az eső lába ugyan a levegőben lógott, mégis folyamatosan érkeztek a vendégeink – számolt be portálunknak Tukoráné Kádár Ibolya, az egyesület vezetője.

Mert mit ér a mi boldogságunk, amíg van kisgyerek, aki nem kap rendesen enni? – Gyermeknap Debrecenben “kéretlenül”

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete vendégül látta a nehéz sorsú debrecenieket, szokásos ingyenes étel osztásán, a hónap utolsó vasárnapján, gyermeknapon. A szüleikkel érkező gyerkőcöket meglepetéssel vártuk – számolt be az egyesület vezetője.

Főhajtás elhunyt társunk,”ételosztó” Katika emléke előtt – 150 vendég ebédelt vasárnap Debrecenben

Számunkra természetes, hogy ha tudunk, adunk. Életünk természetes része a gyengék, elesettek segítése. Nem várunk köszönetet, örülünk, hogy adhatunk.” (Bogdán László) A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete a hónap utolsó vasárnapján -ahogy tizenkettedik éve teszi- Debrecenben, a Petőfi térre ismét vendégségbe hívta a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, a fedél nélkül élő felebarátainkat – írta közleményében Tukoráné Kádár Ibolya egyesületvezető.

“Az éhezéstől jobban félünk, mint a járványtól…” – Ételosztás “kéretlenül” advent első vasárnapján Debrecenben

Az ország nehéz helyzetben van, nagyon sokan már felélték az utolsó tartalékaikat, a szegények, még szegényebbek lettek. Városunkban is mind több a szegény, nehéz sorsú ember, akik segítségre, támogatásra szorulnak – számolt be Szabó Zoltánné, a Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete elnöke, az ételosztás szervezője portálunknak a vasárnapi debreceni ételosztásról.