14 C
Budapest
2020. október 20. kedd

Címke: európai ügyészség

orban

Ujhelyi: Microsoft-gate: a puzzle minden darabja a helyén van, a korrupció ordít

Microsoft-gate: nem marad következmény nélkül Orbánék korrupciója! Több tucat olyan korrupciós ügyet, visszaélést és nyílt törvénytelenséget fel lehet sorolni az elmúlt időszakból, amelynek következményeként...
peterfalvi

Péterfalvi Attila kényes ízlése nem csípi Hadházy aláírásgyűjtését – “Kubatové” tetszik, adatvédelmi biztos úr?

Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos kitett magáért. Aggályokat ébresztett benne, hogy 680.000 magyar azt szeretné, hogy a regnáló ne csinálhassa azt az unió kisemberei által...

680 ezer dühös ember tüntetése a Fidesz ellen!

Összesen 680 ezer aláírás gyűlt össze annak érdekében, hogy Magyarország csatlakozzon az európai uniós ügyészséghez – jelentette be Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerdán,...
sancho-panza

Gábor György: Nehéz dolguk van mostanában a magyar Sancho Panzáknak…..

Nehéz dolguk van mostanában a magyar Sancho Panzáknak. A vezér viaskodik, már-már legyőzni véli a szélmalmot, aztán visszajön az Egyesült Államokból, s két nappal...

Hadházy: a kormány azért lopja az uniós pénzeket, hogy hatalmon maradhasson

Hetvenötezer, Magyarország európai ügyészséghez történő csatlakozását támogató aláírást adott át Tóth Bertalan, az MSZP-Párbeszéd listavezetője az aláírásgyűjtést kezdeményező Hadházy Ákos pénteken Budapesten. Az ügyészséghez való...
millio

Uniós támogatásunk jelentős részét megvonhatják

A Demokratikus Koalíció szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján ismét azt javasolta, hogy egy független EU-s testület ossza el a Magyarországnak járó uniós forrásokat. Magyarország azonnal csatlakozzon az...
garagcsi-meszaros

A köztévé pár percre köztévévé lett (volt)!

"Hónapokon keresztül nyaggattuk a köztévé vezetését, hogy adják le a közérdekű hirdetésünket, amit az Euróai Ügyészségért indított kampányhoz készítettünk, de hiába, makacs ellenállással szembesültünk....

Jogállamiság nélkül egyetlen demokrácia sem működhet – Ez Magyarországra is vonatkozik!

Az Európai Unió egyre több tagországában vetődnek fel problémák a jogállamiságot illetően, ami arról győzte meg az Európai Bizottságot, hogy minden rendelkezésére álló eszközt...
Polt

Polt Péter szerint úgy sikeres az ügyészsége, ahogy van!

Polt Péter legfőbb ügyész úgy látja, hogy az általa vezetett szervezetet ért kritikák légből kapott, "minden alapot nélkülöző" politikai támadások. Szerint ez jellemzi többek között a Czeglédi-ügy, vagy az európai ügyészség tálalását is.

380 ezren írtak alá az Európai Ügyészségért

Nagyjából a harmadánál eddig 380 ezer aláírás jött össze a „Ne hagyjuk büntetlenül – 1 millió aláírás az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért" című akció keretében.

Frissítve! Az Európai Bizottságnak elemeznie kell az Elios-nyomozás eredményét

Meglepő, hogy megszüntették a nyomozást az Elios ügyében, mivel az OLAF jelentése meggyőző bizonyítékokat tartalmazott a szabálytalanságokra.

Az MSZP és a Párbeszéd várhatóan közösen készül az uniós választásra

Az MSZP-Párbeszéd szövetség várhatóan közösen készül az EP-választásra. Kampányuk egyik kulcstémája az Európai Ügyészséghez való csatlakozás lesz.

Az NVB nem hitelesítette az Európai Ügyészséggel kapcsolatos népszavazási kezdeményezést

A választópolgárok egy ma is létező kötelezettség megerősítéséről döntenének, ilyen népszavazás azonban nem tartható – mondta a bizottság elnöke.
police

Csak tőlük retteg Orbán!

A megkérdezettek több mint háromnegyede előnyösnek gondolja az uniós tagságunkat. Tízből nyolc támogatja, hogy csatlakozzunk az Európai ügyészséghez.

A többség azt akarja, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Ügyészséghez

Tíz megkérdezettből hatan úgy gondolják, hogy az ide érkező EU-s fejlesztési pénzek jelentős része korrupciós csatornákon magánzsebekbe vándorol.
Hadházy Ákos

Már legalább százezren aláírták a petíciót, hogy csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez

Hadházy Ákos szerint már százezres nagyságrendben csatlakoztak az általa kezdeményezett Ne hagyjuk büntetlenül! nevű akcióhoz.A független képviselő az Index kérdésére válaszolva elmondta: az a...
hadhazy

Október 23-án együtt tüntet Hadházy, Jeszenszky, Márki-Zay, az MSZP és a Momentum

Ellenzéki párt-hovatartozástól függetlenül, október 23-án a Bem téren együtt tüntetnek a 15 órakor kezdődő rendezvényen és aláírásgyűjtésen.

Az uniós források nem jutnak el az emberekhez, a pénzt Orbánék ellopják

Az MSZP, a Párbeszéd és a Momentum is támogatja a Magyarország európai ügyészséghez való csatlakozásáról szóló aláírásgyűjtést.
Hadházy Ákos

Hadházy: Orbán fél

A politikus szerint a kormányfő félelemből nem mer csatlakozni az Európai Ügyészséghez. Hadházy szerint Orbánnak van is félnivalója.

Málta is csatlakozott az Európai Ügyészséghez

Kezdeti vonakodása ellenére Málta is csatlakozott az Európai Ügyészséghez, amely így az együttműködés huszonkettedik tagállama lett.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×