12.8 C
Budapest
2020. október 25. vasárnap

Címke: ezer

mento

Dübörgünk! 4.500 forinttal szúrták ki a mentős szemét év végi juttatás gyanánt

Még jó, hogy Felcsútra hipergyorsan megérkezett a több mint 1.000 milliós év végi gyorssegély! Ez lenne az emberek iránt érzékeny kormánystratégia? "...juttatás helyett munkabérként számfejtették..." Számos...
rezsicsokkentes

Tóth Bertalan: Ha Ön egy háztartás, akkor 70.000 forintot veszített a rezsicsökkentéssel

Németh Szilárd vállalta magára a rezsicsökkentés arcának feladatát, rá is ragadt a billog. Több éves kitartó meló után (?) sikerült az, ami a törvény szerint állampolgári jog, hogy Tóth Bertalan képviselő megkaphassa és Ön, meg Ön, meg Ön megtudhassa, hogy mit is takart állam bácsi jótette.
kisnyugdíjasunk

A székesfehérvári nyugdíjasoknak csak megszületni volt nehéz!

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere nagylelkű ember, akinek, ha van, ad. A mostani ínséges - jobban mondva dübörgő - időkben gondol magán kívül a helyi nyugdíjasokra is. Sőt! Nem csak gondol, de kiutal nekik egy szemmel - szemüveggel - jól nem, de látható egyszeri összeget.
irogep

Így már érthető! 130.000 nettóért keres a kormánymédia újságot írót – íráskészség “előny”, de...

Szükségszerű volt, hogy hiátus lépjen fel a Habony-műveknél újságot írók körében, hiszen a megnövekedett - na nem olvasói - terjedelmet fel kell tölteni betűvel. Mégis, ha valaki belenézne.... A pártüzenetek közé kell némi töltelékanyag.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×