6.3 C
Budapest
2020. október 21. szerda

Címke: fegyvergyártás

fegyver

Mit gondol, hol épül nemzeti fegyvergyár?

Már 2019 januárjában "legördülhetnek" az első vadi új nagyon nemzeti gyalogsági kézi lőfegyver a gépsorról. A honi fegyvergyártás központja a Bács-Kiskun megyében, a Duna-Tisza közi homokhátság középső részén a Kiskunságban fekvő, Petőfi és Móra városának is nevezett Kiskunfélegyházán kezdi meg áldásos tevékenységét.
loszer

Nemzeti géppisztolyt a nemzeti kézbe!

A Magyar Honvédség meg tudja teremteni annak a bázisát, hogy a katonák a legmodernebb technikát használva szolgálhassanak a legénységtől kezdve a magas rangú tiszti állományig – mondta a Magyar Időknek Benkő Tibor honvédelmi miniszter.

Mi jöhet még? Fegyvergyártó összeszerelő-ország

Gyalogsági kézi lőfegyvereket fog gyártani Magyarország – jelentette be a Simicskó István honvédelmi miniszter és Karla Slechtová cseh védelmi miniszter szerdán Budapesten.Simicskó: „a magyar hadiipar...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×