5 női csillagjegy, akik hódítás helyett megfélemlítik kiszemeltjüket! – Van benned rá hajlam?

Ne csodálkozzanak azok a hölgyek, akikről a továbbiakban szó lesz, hogy nem kapkodnak utánuk a pasik! Az alábbi csillagjegyek nő tagjai érthető módon nem feltétlenül a férfiak kedvencei, túlzott magabiztosságukkal inkább taszítják, mint vonzzák az erősebbik nemet.

Read more

Ilyen egyszerű?! – 3 női csillagjegy, akik mellett minden férfi szerencsés lesz: csak úgy vonzzák a pénzt..!

A most bemutatásra kerülő három csillagjegy női szülöttei soha nem kötik össze az életüket olyan férfiakkal, akik nem taníthatóak, akik nem akarnak folyamatosan fejlődni. Azért mert ezek a nők képesek arra, hogy motiválják és támogassák a szeretett férfit azért, hogy sikeres emberré váljanak.

Read more

Férfi-mágnes csillagjegyek, számszerint 4! Hölgyeim, vonzásra fel!

A tévhitel elkerülése érdekében szögezzük le, hogy a “mágnességnek” semmi köze a kilók számához, sem a hiperszuper kozmetikai beavatkozásokhoz, még a napi sanyargatás mennyiségéhez sem az edzőtermekben. Ez vagy van, vagy nincs, amolyan velünk született cucc…. Nézzük, a csillagok szerint kik esélyesek ezügyben!

Read more

Lányok, figyúzzatok! Kikkel igen és kikkel soha – Ha komolyak a szándékaitok….. – Csillagjegy-üzenet

Nem egyszerű dolog a párválasztás, hiszen az eredeti szándék szerint egy életre szól. Ha folyamatos kételyek gyötörnek, hogy vajon valóban jó párkapcsolatban és megfelelő személy mellett élsz-e, akkor a csillagjegyed elárulja melyik férfival érdemes hosszú távra tervezned!

Read more

Pin It on Pinterest