Nagyon rossz hírt kaptunk: egekbe drágul a gáz és az áram ár – Készüljön a legrosszabbra!

Most aztán foghatja a fejét Németh Szilárd és csapata, an nem gáz és az áram árának drágulás miatt, azt ők mellényzsebből fizetik, de azért mert ismét fényderült a közel egy évtizedes hazudozásukra. méghozzá a lehető legrosszabbkor, a választási kampányban, márpedig ezt a drágulást (is) a zsebén érzi majd a polgár még akkor is ha ha éppen az ellenkezőjét prédikálják a Karmelitából.

Tovább

“Na, ki az, aki a még a Fidesznél is szánalmasabb? A Fidelitas!”

A Fidesz “gyerekszervezete”, a Fidelitas a héten többször is hallatott magáról és nem pozitív értelemben. Rámentek a kertészkedés témakörre, először méhlegelőt kaszáltak le a fővárosban, mert gaznak vélték, a hétvégén pedig cserepes virágot hurcibáltak a Lánchíd budai hídfőjéhez. Mindkét demostrációval Karácsony Gergelybe szándékoztak belerúgni, de öngól lett belőle.

Tovább

Lehet, hogy trükköznek a vezetékes gázzal? Olvassa…..

Minden télen felröppen a hír: a szolgáltató trükközik, valamivel hígíthatják a gázt, vagy alacsonyabb fűtőértékű gázt adnak el ugyanolyan áron, mert sokkal tovább kell várni, hogy felforrjon a víz! Tényekkel persze senki nem tud szolgálni, nem is ez a célja a hasonló híreknek. Hogy mi az igazság?

Tovább

A fejesek szerint meg lehet élni negyvenhétezer forintból, tehát akkor mi gazdagok vagyunk

Szekszárd külterülete, a Decsi-dűlőn – ez a kiterjedt tanyavilág egyik belépőkapuja. Itt két világ találkozik egymással, a gazdagság, a fényűzés, és a nyomor, a kilátástalanság. A Magyar Hang egy olyan családot látogatott meg, akik valahogy megkapaszkodtak a nyomor peremén és balsorsuk ellenére még mindig tudnak mosolyogni.

Tovább