Pacalmackóm! Hol van az a régi, keménykötésű bajnok…? – Ilyen, amikor Németh Szilárd véletlenül 2-őt lapoz a szakácskönyvben

Németh Szilárdról köztudott, hogy a hagyományos, nemzeti, zsíros ételek nagy barátja, így kissé meglepő posztot tettek ki a közösségi oldalára: a nem égő tűzhelyen kagylóval telt serpenyő felé nyúlkált fakanalával. Követőitől kapott is apait-anyait….

Na, de “Pacalmackó”….!

…örülhetnél, hogy neki értékálló a fizetése 🙂 (épp ma tettem vissza egy doboz tojást a polcra a Spárban…

-írta egy hozzászóló a finoman ironikusak közül. Lássuk magát a bejegyzést:

Az nem derült ki, hogy kinek-minek a konyhájában áll a rezsiharcos egy nem üzemelő főzőlap mellett és kavargatja a kagylóval teli serpenyőt, de az valószínűsíthető, hogy nem a Németh-konyhában teszi. A családdal minden bizonnyal lebirkózta -mire nem jó a bunyós múlt- az esetlegesen felvetődő kérdéseket…..

A hozzászólásokból…

“Szia Pacalmackóm! Azért kár, hogy a régi jó dolgokból, nem maradt semmi. Ahogy a rezsicsökkentést megszüntetted, most már a pacalt is? 😪 Mi ez a hanyatló nyugati eledel? Rád sem ismerek! 😭 Hol van az a régi, keménykötésű bajnok, aki a rezsit két öklével védte, majd egy jó tál zsíros pacallal koronázta meg a napot? Ki lett belőled?”

“Igen a nyugdíjasoknak nem telik a farhátra sem, biztos jó a poszt hogy ő lazán kagylót eszik… az igazi magyar valóság”

“De jól megy a képviselőnek én meg nem tudom eldönteni a “nagy rezsivédésükben” hogy megfagyjak vagy éhen-dögöljek a 92.000,- Ft -ból”

“Amikor véletlenül kettőt lapozol a szakácskönyvben.”

“Kedves Szilárd, nagyon gusztosos, mindig várom a posztjait, fogyassza egészséggel. Ön egy igazi gourme, nem is értem a sok fröcsögöt, öröm látni a posztjait és amit a rezsivédelemmel tesz, egy igazi harcos, köszönjük, hogy megvéd minket. Öröm számunkra, hogy ilyen politikusaink vannak. Ja nem, remélem, hogy ott a középső romlott, és az összes nyílásodain fojna ki minden, te antikrisztus”

“Megszólalásig hasonlít az iskolai gyerekmenzára készített ebédhez…………. a gáztűzhely!”

“Megint tűz nélkül… Ez ám a rezsicsökkentés! Szilárd, mint az alaptákolmány’ tv…”

“Jol szalad …mi vadasszuk hogy hol van arstoppos tej ,meg olaj ( olivarol almodni sem merunk ) a kis serpidbe kb 20 ,30 000 rotyog ….ja a gazt elfelejtettetetek bekapcsolni alatta”

“A “köztudottan” “tradicionális magyar katonanemzet” tagja ázsiai eredetű balatoni kagylót eszik?”

FRISS!

Pin It on Pinterest