Varga Judit megoldotta: így került egy mondatba Messi és a Fidesz

Vasárnap már “méltattuk” a Fidesz-kommunikátorok “találékonyságát”, amivel Argentína világbajnoki címét “magyarra fordították”, de akkor még nem láthattuk Varga Judit igazságügyminiszter asszony közösségi oldalának kezelője ötletét.

Read more

Így örömködtek közszolgáink Argentína győzelme kapcsán

Körbenéztünk a közösségi oldalakon, melyik politikus miként fejezte ki örömét afelett, hogy Argentína labdarúgó-válogatottja harmadszor is megszerezte a világbajnoki címet. Bőséges volt a felhozatal sokuk érezte kötelességének, hogy az untig ismételt frázisait beleszőve nyilvánuljon meg. Megsúgom: Németh Szilárd sajtósa találta ki a legütősebb, ám annál primitívebb változatot.

Read more

Az Orbán-Kövér tandem és a butatelefon-mánia

Érdekes hasonlóságra derített fényt feltehetően akaratlanul Németh Szilárd bejegyzése: Orbán Viktor és Kövér László nem divatőrültek – legalábbis a telefonok terén. Mindketten megálltak kütyüvásárlás-ügyben a butatelefonoknál, amit persze magyarázhat az is, hogy internetkapcsolat nélkül lehallgathatatlanok.

Read more

Köszönet Szent Pacaliusznak, csepel csin-kongjának – kommentelték Németh Szilárd csütörtök esti kulturprogram-beszámolóját

Hát érdemes ezeknek beszámolni arról, hogy próbálkozom…? – gondolhatja Németh Szilárd Fidesz-alelnök, ha belenéz a hozzászólásokba, amit a Zeneakadémián a neki szimpatikusok társaságában eltöltött estéjéről posztolt oldala kezelője.

Read more

Kövér László dönthet Németh Szilárd Fidesz-tagságáról

Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos, aki a Fidesz alelnöke és a csepeli választókerület elnöke is suttyomban, a helyi párttagság tudta nélkül kezdeményezte a helyi Fidesz-alapszervezet feloszlatását. Ha Kövér László -országos választmányi elnöki mivoltából adódóan- erre rábólint, a tagság -így Németh is- “párttagkönyv nélkülivé” válik, vagyis újra kérniük kell felvételüket a regnáló kormánypártba.

Read more

Magyar György: Trianonozás nélkül még a nemzeti konzultáció sem megy?

A foci nem politika Orbán Viktor szerint. És a birkózás? A brüsszeli szankciókról szóló nemzeti konzultációra buzdítottak ugyanis fideszes politikusok egy csepeli lakossági fórumon a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia épületében, s a háttérben ezúttal is feltűnt Nagy-Magyarország térképe, illetve Trianon. Vajon mi köze a párizsi békeszerződéseknek az orosz-ukrán háborúhoz?

Read more

Pin It on Pinterest