A nemzeti “gasztro-honvéd” akcióban – mi rotyog Németh Szilárd bográcsában?

Németh Szilárd nem híve a reformkajáknak, inkább a jó magyaros házi ízek kedvelője. Szombaton nem fukarkodott megosztani az érdeklődőkkel közösségi oldalán, hogy Némethéknél mi minden kerül az asztalra.

Készülődés….

“Már mindent előkészítettünk a vadraguhoz: lehártyáztuk, kiínaltuk, kicsiontoztuk a vaddisznócombot és a szarvasgerincet, megtisztítottuk a zöldeket, feldaraboltuk a hagymát, gombát, kockáztuk a kolozsvárit, előkészítettük a fűszereket, zsírokat, szatmári lekvárt, egri bikavért. Tűzgyújtás, aztán hadd rotyogjon!” (szöveg-hűen a bogrács mellől…)

A kommentekből….

“Komolyan ehez már pofa kell ebben a helyzetben mikor más fizetésnél küldi szabadságon, meg munkanélkülin van, felrakni hogy vadat főz!!! Sokan szerintem egy paprikáskrumlinak is örülnének, ha az asztalra kerülne.”

“Remek választás isteni alapanyagok fincsi kaja , remek ízlésre vall ”

“Már alakul! Rotyog.”

Németh úr -kellő tisztelettel- kiválasztotta a főzőpólóját, azt amin felirat hirdeti, hogy

“Székely vagyok, nem piskóta”

és, hogy nagy barátja a Csiki sörnek.

A kommentekből…

“Jó lenne egy “Gasztro-honvéd” címmel indított online főzőiskola!”

“Tényleg kéne már az a főzős csatorna, mondjuk youtube-ra. Bár talán az M1-en is elférne, megízesítené a híreket”

Végkifejlet – na, nem úgy….

“Azért készült, hogy megegyük.”

A kommentekből….

“Jó étvágyat hozzá államtitkár úr. Győzni fogunk”

“Mi a szar ez?Vagy már megették egyszer??”

Válasz az előzőre: “Húzz innét görény.”

Így zajlott a szombat délelőtt Némethéknél és a kommenteket nézve 2020 Magyarországán. Hogy egy egyszerűagyú pörkölt is mit ki nem tud hozni az emberekből….

figyu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük