Connect with us

Bulvár

Jóllakna? Nevezzen be az első Magyar Országos Evő Bajnokságra potom 10.000-ért

Ha jóllakna? Nevezzen be az első Magyar Országos Evő Bajnokságra potom 10.000-ért
Megosztás

Több kilós ételek, hatalmas mennyiségek és Amerika. Ez vár azokra akik beleférnek a várható 190 nevezőbe, akik elindulhatnak az első Magyar Országos Evő Bajnokságon – ajánlja szervezője a rendezvényt.

Magyarország Első Országos Evő Bajnoksága

„Az országban mindenhol pezseg az élet, hiszen közeleg Magyarország történetének első Országos Evő Bajnoksága! Tíz válogató, rengeteg kiló több méretű ételek, ismert arcok és hihetetlen kihívások várják azokat, akik meg akarják mutatni, hogy mennyit tudnak enni. A végcél pedig nem más, mint egyenes út az Amerika legnagyobb evőversenyére.”

150-190 éhes embert várnak

„Az esemény szervezői már most számokban gondolkodnak, és úgy tervezik, hogy közel 150-190 bátor jelentkező méretteti meg magát a kihívásokkal. De ki lesz az az egyetlen, aki kivívja magának a Magyar Bajnok címet, és képviselheti hazánkat a nemzetközi porondon?

A tölcséres pizza, a 3 kilós tészta, óriási hamburgerek és gyrosok csak néhány példa azok közül a hatalmas ételek közül, amelyekkel a versenyzőknek szembe kell nézniük.

Az első Magyar Országos Evő Bajnokság egy valódi hangulatmennyiség lesz. A helyszínen lesznek meghívott közismert személyek is, akik nem csak szurkolnak, de versenyeznek is. Az esemény garantáltan felejthetetlen lesz mindazok számára, akik részt vesznek rajta vagy csak szurkolnak a kiemelkedő versenyzőknek. Csak egy dolog biztos: ez a verseny minden bizonnyal beírja magát Magyarország gasztronómiai történelmébe!” – írták.

Friss híreink!

Szerző