Connect with us

Bulvár

A Rákay-film partraszállt Los-Angelesben – Frissítve az „ájulattal”!

A Rákay-film partraszállt Los-Angelesben
Megosztás

Ez a Rákay fiú megállíthatatlan. Mármint, ha adunk neki ehhez a rösshöz elég pénzt is. A hétfői híradások azzal lehetnek tele, hogy a „nagy vízen túl” is fergeteges sikerrel vetítették a Most, vagy soha című filmet. Azt biztosan nem domborítják ki, hogy kibéreltek hozzá egy mozitermet és a jegyeket bőkézzel osztogatták a vetítésre.

Az utazómozi újabb állomása

„Rákay Philip hétmilliárdból gyártott Petőfi-filmjének „diadalútja” Los Angelesben folytatódik!

Orbánék helyi készséges kultúrmegbízottja, Bunyik Béla, magyar adófizetői pénzt nem sajnálva kibérelt egy filmszínházat, majd a jegyeket elosztogatták,

szóval teltház lesz amikor levetítik az alkotást.

Sőt, még kiutaztatják Los Angelesbe Lóth Balázst, Fülöp Pétert és Mosolygó Sárát is…

Borítékolom hogy a kormánysajtó hamarosan fantasztikus filmsikerről tudósit majd…. Propaganda, propaganda”

-írta közösségi oldalán Georg Lázár.

Frissítés!

Kedd reggelre befutott a Rákay-jelentés:

„LOS ANGELESBEN és NEW YORKBAN is lenyűgözte a közönséget a MOST VAGY SOHA❗ A Petőfi-film vasárnapi díszbemutatóját hatalmas ováció követte Los Angelesben, amely az első állomása volt a Most vagy soha! tengerentúli bemutatkozásának. Hétfőn New Yorkban, a Lincoln Centerben a Nemzeti Filmintézet és a New York-i Liszt Intézet közös szervezésében láthatták a filmet az érdeklődő magyar és amerikai meghívottak. Köszönjük a lehetőséget és a szeretetet”

Emlékeztetőül…

Ahogy az Elk*rtukról, úgy a 4,5 milliárd forintos költségvetésű Most vagy soha! c. Petőfi-filmről sem kell lemaradniuk az Erdélyben élőknek: március 15-től látható lesz a film – közölték az MTI-vel a vetítések szervezői, a Taylor Projects és a Vándormozi.

Az alkotást a magyarországi premier hetében Nagyváradon, Temesváron, Szatmárnémetiben, Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Csíkszeredában és Sepsiszentgyörgyön is vetítik a mozik, de olyan partiumi és erdélyi településekre is eljuttatják a filmet, ahol nincs mozi. Ilyenek a többi között Székelyhíd, Nagyszalonta, Székelyudvarhely, Kézdivásárhely és Székelykeresztúr.

Csak úgy…

Rákay Philip (Kálmán), tudják, a „minden idők leg…” filmjének arca kioktató bejegyzéssel jelentkezett közösségi oldalán amiatt, hogy felvetődött: a 6.000 milliónkért forgatott opusának, a Most, vagy sohának nem sok köze van 1848 valós történéseihez. Új jelzőt talált ki a „kekeckedőkre”: „mindenszarizmus balos kritikusai”. Hargitai Miklós újságíró lemodellezte az alkotó évekig tartó kutatómunkáját.

Rákay Kálmán: Tegyük fel hogy filmet kell készítened az 1848-as magyar forradalomról és Petőfi Sándorról. A téma adott, de nem számít a történelmi hitelesség. Az a lényeg, hogy kalandos legyen, és lehetőleg sok fiatal megnézze. Milyen szinopszist javasolnál?

ChatGPT: Az 1848-as magyar forradalomról szóló film a Petőfi Sándor által vezetett fiatal lázadók kalandjait követi, akik elszántan küzdenek a Habsburg Birodalom ellen a szabadságért és az önrendelkezésért. A történet középpontjában álló Petőfi Sándor lázadó költőként és lázadók vezéreként tűnik fel, aki költészetével és bátorságával inspirálja az embereket. Az izgalmas kalandok során a fiatal lázadók veszélyes küldetésekre vállalkoznak, akár rejtélyes titkok felfedezése, börtönből való szökés, vagy akár üldözések, csaták. A film Petőfi és társai hősiességét, áldozatkészségét és a szabadság iránti vágyukat mutatja be, miközben izgalmas és fordulatos kalandokkal tartja a nézőket a képernyő előtt.

Szerző