Connect with us

Bulvár

Orbán és az „Azahriah nevű csávó”

Orbán és az "Azahriah nevű csávó"
Megosztás

Orbán Viktor kommunikációs csapata nem száll le arról a lóról, aminek egyetlen feladata, hogy közelebb hozza a fiatal generációhoz az öregecskedő miniszterelnököt. Sokféle próbálkozást láttunk már, most a „laza vagyok, majd szétesem” változat című klip került terítékre.

„Az Azahriah nevű csávó”

„Melyik dalt hallgatta meg utoljára?”

– erre az álkérdésre kellett felelnie többek között Orbán Viktornak is abban a videóban, ami a miniszterelnöki TikTok-csatornára került fel nemrég.

„Van ez a param-param, nem tudom, hogy kell pontosan mondani. Ez az új csillag, az Azahriah nevű csávónak van ez a dala, azt időnként meg szoktam nézni. Tegnap este is megnéztem, futballpályás verziót szeretem a legjobban”

– utalt a miniszterelnök a RAMPAPAPAM című dalra, amiben Azahriah inkább csak közreműködő.

A videóból kiderül még, hogy Szijjártó Péter a Neotontól a 220 felett című számot, Deutsch Tamás pedig Tankcsapda-válogatást hallgat.

@viktor_a_tiktokon Mindenkinek, aki szereti! #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #Azahriah #Neoton #Tankcsapda ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

Csak úgy….

Az, hogy Azrhriah háromszor egymás után fellép a Puskás Arénában, októberben akkora szám volt, hogy Orbán Viktor is viccelődött vele a Tiktokon: az október 23-i beszéde előtt kitettek egy videót, amin a sold out felirat látszott, és a videó alá betaggelték Azahriah nevét, sőt, a videó zenéje is Azahriah és Desh Rampapapam című száma volt. A tartalomgyártók többtízezres tüntetése után a kormánymédia elkezdte őt is támadni kiállása miatt, sőt Orbán Tiktokjáról el is tűnt az azahriah-s videó. Az Alapjogokért Központ és a Megafon-skacok táadását követően a videó tűnt el Orbán Viktor Tiktokjáról, és a korábbi cikkekbe beágyazva sem lehet megtalálni.

csőtörés,,

Szerző