Connect with us

Kerítésen innen

Azariah: köszönetet még 1x örök életre szívembe zárt társaimnak

Megosztás

Azariah, a három Puskás Arénát megtöltő fiatal zenész maga is gyermekbántalmazás szenvedő alanya volt az iskolai évei alatt.

Azariah: köszönetet még1x örök életre szívembe zárt társaimnak
Megosztás

Azariah, a három Puskás Arénát megtöltő fiatal zenész maga is gyermekbántalmazás szenvedő alanya volt az iskolai évei alatt. A péntek esti tüntetésen, amit az elmúlt napok kegyelmi botrányát követően a gyerekekért és az áldozatokért szerveztek influenszerek, videóüzenetben fordult az 50 ezres tömeghez. Utána a közösségi oldalán posztolt a megmozdulásról és az érzéseiről.

„…Örülök, hogy részese lehettem….”

Pénteken 18 órától a Hősök terére tüntetést szervezett kilenc „elkeseredett, de annál elszántabb véleményvezér, youtuber” az elmúlt hetek magyarországi belpolitikai botrányai miatt. A kezdeményezés olyan emberektől indult ki, akik hatalmas tömegek megmozgatására képesek a közösségi médiában. A szervezők felkérték Azahriah-t, a legnépszerűbb magyar előadót, hogy videóüzenetben szóljon a mintegy 50 ezresre duzzadt töbeghez. A zenész beszédében szólt a gyerekbántalmazásról az otthonokban és az iskolákban, és kijelentette:

„Azt gondolom, teljesen új szint az, hogy pedofil arcoknak falazunk, de a legparább az, hogy ez nem egy ismeretlen sztori. Nemrég még a több tízezer deepwebes gyerekpornót birtokló Kaletát engedték ki félmillió forintos bírsággal.”

Az esemény után a sztorijában írta a tüntetésről a következőket Baukó Attila:

„Végigkövettem figyelemmel minden egyes másodpercét a megmozdulásnak. Végtelen büszkeség és hála töltött el végig… Zsolti, Edina beszédénél könnyekkel küszködve figyeltem, hogy mi a fene ez, meg mi ez a rengeteg ember. Egészen más volt ez, mint eddig bármi, amit valaha megéltem. Sok év alatt az egyik legszentebb, legtisztább megmozdulás volt. Örülök, hogy részese lehettem.”

Azahriah a bejegyzését így folytatta tovább:

„Sok mindent tapasztalok jelen pillanatban is ott, ahol most vagyok – életre szóló, meghatározó élményeket.. Ezzel párhuzamosan látni azt, ami ma sikerült a hazámban/hazánkban nem túlzás, hogy egetrengető élmény, ami az egész életemre kihatással lesz. Beszéltem, elmondtam, mi a baj – jó bemelegítő ez ahhoz, ami megalapozza azt, ahogy az országomhoz és az abban élő, segítségre szoruló emberekhez fogok hozzáállni az elkövetkezendő években.

Köszönöm nektek, és büszke vagyok mindenkire, aki itt volt, facebookos kanapéhuszárkodás vagy az utcán folyó vandalizmus helyett korrekt arcok, akik megmutatták a békés tüntetés és a civil, polgári hatalom erejét. Tegnap többet értünk el, mint bármilyen ellenzéki kapálózás az elmúlt évtizedekben

Végül pedig ezt írta utalva a vele együtt mozgósító influenszerekre, Gulyás Mártonra, Pottyondi Edinára, Osváth Zsoltra, valamint a Nemakarokbeleszólni és a Jólvanezígy csatorna alapítóira:

köszönetet még1x örök életre szívembe zárt társaimnak.

Átélte….

Baukó Attila még évekkel korábban maga is gyermekbántalmazás szenvedő alanya volt az iskolában. A gimnáziumi évei alatt egy tanára követett el ellene verbális abúzust. Erről még a Paul Street videócsatornáján készített egy videót:

Szerző