Connect with us

Bulvár

Köszönjük Hoppál Péter, leülhet, egyes alá! – kommentelték Hoppál békemenetes fenyegetését

Megosztás

Hoppál Péter, a „kiemelt kulturális ügyekért felelős miniszteri biztosból” átvedlett „magyar–török kulturális évad 2024. évi megrendelésének előkészítéséért és lebonyolításért felelős kormánybiztos” beosztásától függetlenül hithű fideszes. Ennek bizonyítására hozzászól bárhol bármihez. Pénteken sem volt ez másként.

Mit keres a Hoppál-fotó az érettségi tablón? - Főmufti-válasz: ez az iskola belügye
Megosztás

Hoppál Péter, a „kiemelt kulturális ügyekért felelős miniszteri biztosból” átvedlett „magyar–török kulturális évad 2024. évi megrendelésének előkészítéséért és lebonyolításért felelős kormánybiztos” beosztásától függetlenül hithű fideszes. Ennek bizonyítására hozzászól bárhol bármihez. Pénteken sem volt ez másként.

Ember, most jössz… a honnan is?

Feltehetően NER-elvárás lehetett, hogy minden pártkatona kutya kötelessége ott gyengíteni a jogos felháborodásnak hangot adó pénteki Hősök terén tartott demonstráció súlyát, ahol csak tudják. Hoppál polgártárs nekigyürkőzött és tette a dolgát. Amúgy hoppálosan, mély elkötelezettséggel, gondolkodás nélkül, mint például Tompos Márton közösségi oldalán, ahol elsőként sikerült hozzászólnia:

képernyőkép

Ezen a ponton segítségére sietett Buday Gyula „kvalitás-társ”:

képernyőkép

Több sem kellett a többi kommentelőnek….

“ a Hősök tere 28 000 m2, felépítmények nélkül,1m2-en 4 ember fér el ,márpedig igen szorosan álltak,sőt a szobortalapzat is tele volt. Tehát több mint 100 000 ezren voltak.Az Andrássy úton 3/4 6-kor még hömpölygött a tőmeg, mikor a tér már tele volt,a kisföldalattit le kellett állítani, internet is túlterhelt volt,,majd nem volt. Szakmai ártalom részemről, de nem nehéz kiszámítani. Persze a Csurka MIÉP tüntetésen 200 000-ren voltak szerintük ,ugyanezen a téren nyolc emberrel számoltak négyzetméterenként, nem beszélve a Kossuth térről ahol szintén nőtt a tér alapterülete duplájára, mint tóni lakása. Megszoktuk, egyébként nem a mennyiség,a minőség a fontos.”

„szarjá’sünt inkább. Majd hozzátok busszal az embereket, csak legyen annyi eszetek, hogy békávéztassátok őket Vecsésről…”

„Itt nem volt buszosztatás erdélyből felvidékről és a hazai településekről közpénzből, cöfpénzből.”

„a bebebeeee… lemaradt. Szánalmas óvodás!”

„az a pedofiliàt tàmogatók menete lesz? Mi az a békemenet?Abból,hogy ezt a bejegyzést tette a pedofilia és gyermekbàntalmazàs elleni tüntetés posztja alà,csak erre tudok gondolni logikusan.”

„Önt a történelem fogja megítélni és nem sok esély van rá, hogy a gyerekei unokái büszkék legyenek Önre. ” „Nem szégyelli magát? Majd fogja.”

„Nem érzem, hogy a mennyiség minőségbe csapna át…Talán a fideszes kontraszelekció, meg a krumpliért megvásárolt támogatók az oka…” „Most nem jönnek a lengyelek! A többi külhoni buszoztatása ,bár ingyen van ,csak a mi pénzünkből!!!! Győzike az etalon!”

„Ez mit jelent? Mi az,hogy békemenet? Háború van talán? Vagy ön támogatja a pedofiliát? Egyetért esetleg vele?Miről fog szólni a békemenet? Védjük meg gyerekeinket a szörnyektől? Istenem…..”

„Ide csak rendőröket hoztak busszal. Az is fölösleges volt.”

„Csak félve kérdezném Péter! Miért is figyeljük? Az az érzésem, mintha a békemenetet riválisaként vagy ellenpólusaként tüntetné fel a tegnapi eseménynek. Szomorú, hogy Ön nem érzi, hogy valójában miről is van szó és üzenetével ismét próbálja megosztani a Magyar embereket! A bántalmazott gyerekek nevében mondom akik azt sem tudják mi az a Fidesz vagy DK hogy szégyellje el magát amiért ennyi az érzelmi intelligenciája képviselőként. Ha maga a békemenetre jár tegnap is ott kellett volna legyen az elsősorban, nemcsak mint együttérző állampolgár, hanem mint képviselő is. Gondolja át kérem és segítsen minden olyan megmozdulást ami segíti a bántalmazott embereket. Ne politizáljon most az egyszer tegyen kivételt. Tudom hogy nehéz de próbálkozzon vele.”

„ez nem a faszméregető verseny, a kurva életbe már! Azokért a gyerekekért álltunk ki, akiket felnőttek erőszakolnak éveken át, akiket a halálba kergetnek, akiknek az élete tönkremegy örökre és akiken ennek ellenére SENKI nem segít! Azért voltunk ott, hogy a túlélők érezzék a társadalom nem engedi el a kezüket. Maga is példát statuálhatott volna azzal, hogy odajön. Ha csak egy pici jó érzés is lenne magában. Már nem írok lelkiismeretet, mély vallásosságot, szeretetet, erkölkölcsösséget, empátiát, emberséget…már nincsenek elvárásaink. Csak egy kis jó érzést. De nincs, viszont van pofája békemenetezni… Szégyelje magát!”

„Holnap Várkert Bazár. Ott lehet kérdőre vonni a nagyságos urat.”

Csak úgy….

Hoppál kormánybiztos feladatai:

  • felügyeli a magyar–török közös kulturális évad (a továbbiakban: évad) magyar programjainak előkészítését és lebonyolítását,
  • kapcsolatot tart az évad megvalósításában feladattal rendelkező állami és önkormányzati szervekkel, gazdálkodó és civil szervezetekkel,
  • kapcsolatot tart az évaddal összefüggő kérdésekben a török kormányzati és nem kormányzati partnerekkel,
  • áttekinti a Magyarországon található turkológiai gyűjtemények helyzetét, és javaslatot tesz az azokkal kapcsolatos kérdések rendezésére, valamint a hazai turkológiai gyűjtemények bemutatására,
  • megvizsgálja az Isztambulban található, az Erdélyi Fejedelemség követségének korábban otthont adó épület felújításának és hasznosításának lehetőségét,
  • elősegíti az évad megrendezésében érintett kulturális és civil szervezetek tájékoztatását, valamint a rendezvényekbe történő bevonását,
  • elősegíti a török fél által szervezett magyarországi programok lebonyolítását.

Nyitókép: Cseri László

Szerző