Connect with us

Bulvár

Sorra jönnek a fideszemberek… – komentelték a hírt, hogy Hajdú Péter vendége ezúttal Curtis lesz

Sorra jönnek a fideszemberek… - komentelték a hírt, hogy Hajdú Péter vendége ezúttal Curtis lesz
Megosztás

Hajdú Péter egyáltalán nem titkoltan Fidesz-párti, így túltéve magát a hírhedtre sikeredett Varga Judit „mélyinterjú” után az influenszerek gyerekvédelmi tüntetésére először bejelentkező, majd azt lemondó Curtisnek ad lehetőséget a magyarázkodásra műsorában.

Összebútorozva…

Curtis lesz Hajdú Péter beköltözős műsorának következő vendége. A műsorvezető hosszabb ajánlót tett ki az Instagramra, amiben többek között börtönben lévő testvéréről és a politikához való viszonyáról is kérdezte a zenészt.

„Talán ennyire még soha nem nyílt meg Curtis!! Volt miről beszélnünk”

-írta a műsorkészítő. A poszt alatt egymást érték a hozzászólások, amik között szemezgettük:

„Én nem értem, miért ilyen értéktelen embereket hívsz meg! Ki kíváncsi erre!? ”

„Egész műsorod már csak a Fideszről szól…szégyen”

„Ha 100x meghívod akkor is megnézem de nem unalmas egy kicsit már olyan sokszor meghívtad már.”

„Interjú Curtissel? Újra? A Frizbi You Tube -on már volt nálad.. Nulla egy pali, Fideszsegnyaló emberke…”

„Curtis számomra is semmi ember lett!!!”

„Latom sorra jonnek a fideszemberek….ilyen az amikor eladjak magukat az “emberek”…en mar nem fogok megnezni semmit es ugy erzem ki is kovetlek mert nekem erre nincsen szuksegem!”

„hehe, csak úgy hirtelen a semmiből felhívták a VIP-páholyba, nyilván ? Gondolom előtte hetekkel véletlenül botlott bele a miniszterelnöki évértékelőbe is – valahogy ez nem annyira került szóba” „Leírta magát már párszor ,tök felesleges ez az ezredik féle kamu duma”

Háttér

Korábban mi is írtunk arról, hogy Curtis azért nem ment el az influenszerek gyerekvédelmi tüntetésére februárban, mert az szerinte elsősorban a politikáról szólt, de egy nappal később feltűnt Orbán Viktor évértékelő beszédén, majd nem sokkal később közös szelfin mosolygott vele egy focimeccsen.

Hajdú kemény volt, mit a vídia

Hajdú Péter mindkét dologra rá is kérdezett a műsorban. Curtis kicsit zavaros választ adott arra, hogy mikor „derült ki” számára, hogy a 150 ezer körüli embert megmozgató gyerekvédelmi tüntetés valójában politikai jellegű, ahhoz azonban tartja magát, hogy Orbán Viktorral nem ő akart szelfit készíteni, amiről így nyilatkozott:

„Félidőben kimentem, és jött egy úr, hogy művész úr, a miniszterelnök szeretné megismerni. Ez egy hatalmas megtiszteltetés, ne viccelj. Nyilván bementem, és egy tök jó hangulatú beszélgetés volt”.

Ezekből a mondatokból azt is lehet gondolni, hogy a rappernek korábban semmilyen kapcsolata nem volt a kormánypárttal, de arról nem esik szó, hogy bő egy hónappal korábban Curtis vendég volt már Orbán évértékelőjén is.

 

Szerző