Maradunk az Unióban! Nincs kiutunk Európából. Vagy mégis?

Illetlenség szerzőként magamat idézni, de most elöljáróban kénytelen-kelletlen arra kell emlékeztetnem portálunk olvasóit, hogy az utóbbi hónapokban nem egy írásomban említettem: “Orbán Viktor, ha a jövő tavasszal győz a választásokon, kivezeti or-szágunkat az Európai Unióból.“

Tovább

A lovagkeresztes Szent Korona auratisztítója -Gyárfás Ágnes- 30 éve tartozik Gábor Györgynek és Raj Tamásnak óraadói tiszteletdíjukkal!

Ahogy arról a Városi Kurír is beszámolt, az emberminiszter ugyanebben a kitüntetésben részesítette Gyárfás Ágnest, a Miskolci Bölcsész Egyesület elnökét. Az ezoterikus magyarságkutatásban jeleskedő magánintézményt korábban a GVH is megbüntette, mert jogosultság nélkül adtak ki egyetemi diplomákat. Gyárfás azt tanítja, hogy őseink lófej formájú kristálytömbökbe táplálták be a kultúrkincseinket, de a héber írástudók ezt megtudták, és 5000 éve próbálnak minket megrontani – írta a Telex.

Tovább

Mintha a kormány szánt szándékkal hergelné az “írástudót”! Ez a Szent Korona auratisztítójának adott lovagkereszt nagyon durva!

Tényleg az az érzésem, hogy a regnáló kormány maximálisan elhitte, hogy bármit megtehet! Esetleg azt próbálgatja, hogy meddig mehet el, bár ez kevéssé valószínű, hiszen azt már a magánnyugdíjak lenyúlásakor felmérhette: bármeddig, csak jól kell kommunikálja.

Tovább