Tuti tipp 6 csillagjegynek, hogy Halloweenkor kinek-minek a bőrébe bújjon

Unod már mindenhonnan visszaköszönő maszkokat, az itt-ott kibuggyanó ketchup-vérfolyamot? Kreatív jelmezötletet keresel? Hagyd, hogy a csillagjegyed legyen a kalauzod idén Halloweenkor! Ha egyedi jelmezbe bújnál, ami biztosan ellopja a show-t, csillagjegyed energiáinak kihasználása kiváló kiindulópont lehet. Nézzük, az alábbi 5 csillagjegy-szülött merre keresgéljen!

Állatkerti Halloween: jelmezben, arcfestéssel, vagy töklámpással érkező 14 éven aluli gyermekeknek 200 forint a beugró

Halloweeni programokkal, köztük bátorságpróbával, rémmesékkel, boszorkánykonyhával, mérgező növények standjával, jövendőmondással, családi tökfaragással és filmvetítéssel várja a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert péntek este. A jelmezben, arcfestéssel vagy töklámpással érkező 14 éven aluli gyermekeknek csak 200 forint lesz a belépőjegy, mindenki más 5500 forintos áron válthat jegyet az állatkerti halloweenre – írják az állatkert MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

Nálunk az ünnep a melegebb éghajlatra való küldözgetés terepe, amolyan “anyátok napja”! – Ezen a hétvégén tegyük azt, amire ez az időszakot kitalálták: szeressük halottaink emlékét, hátha ez az élőkre is átsugárzik!

A nyugati világban  a mostani  három napos ünnepnek az egyes napjai földrajzilag eltérő (kulturális) hangsúlyokat kapnak, jóllehet a keveredések okán