Érezted már? Van 4 jel, ami megmutatja, hogy elhunyt szerettedet nem tudod elengedni

Ilyenkor különösen aktuális a kérdés, hogy elhunyt szerettedtől nem csak fizikálisan, de lelked legmélyéből is eltudtál-e búcsúzni. Ez a folyamat nagyon fontos, hiszen a gyászt meg kell élni, különben rád telepszik és egész életeden át nyomasztani fog. Ha hiszel abban, hogy létezik kommunikáció a túlvilággal, akkor az ottlévőknek sem mindegy, hiszen úgy érezheti, hogy nem engeded el, mert nem zártatok le mindent.

Read more

Tarjányi Péter: szemüveget a rövidlátó gazdasági elemzőkre!

Ismét több elemzést olvastam, amelyek arról szólnak, hogy a Nyugat szankciói nem vezetnek eredményre Oroszország háborús tevékenységének lezárása kapcsán. Egyszerűen érthetetlen számomra a gazdasági elemzők rövidlátása…

Read more

Tarjányi Péter: az orosz hadigépezet már elsősorban nem győzni akar, hanem pusztítani….

Az elmúlt napok eseményei alapján az alábbi következtetések vonhatók le az orosz-ukrán háború kapcsán…Kelet-Ukrajnában pokoli harcok folynak…Oroszország tüzérségi támadásokat hajt végre és nem tesz különbséget civil illetve katonai célpontok között. A tüzérségi előkészítés után következik az orosz gyalogsági “roham” ami terepen eredményeket hoz Moszkvának, városi környezetben viszont csak súlyos véráldozattal tudnak pl. Szeverodonyeckben eredményeket elérni – foglalta össze közösségi oldalán Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő.

Read more

“Most már hivatalos: a folyó halott, és ezt egyetlen hatóság sem tagadhatja” – Kihalt a Sajó élővilága

Három hónapja ömlik a szennyezett bányavíz a Sajóba, amely miatt már konrkétan kihalt a folyó élővilága. Varga Tibor, a helyi horgászszövetség tagja a folyón történt ökológiai katasztrófa kapcsán a hatóságok tétlensége miatt az Európai Bizottság elé viszi az ügyet – foglalta össze a felvidek.ma-nak nyilatkozva.

Read more

Hadházy lerántja a leplet a külhoni elhalálozottak -legyen könnyű nekik a föld!- szavazásának sumák-lehetőségéről!

A választás közeledtével -már sokkal előbb kellett volna- sokak fejében összeáll a kép, miként lehet párszáz- ezer sumák vokshoz jutni. Hadházy Ákos független képviselő fontos dologra bukkant, amiben a választási iroda reakciója is megerősítette.

Read more

Pin It on Pinterest