Perintfalvi Rita: a hamis messiás, aki keresztre feszítette Magyarországot

Felkavaró bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Perintfalvi Rita, a kormánymédia és különösen Bayer Zsolt által többször keményen támadott katolikus teológus. Perintfalvi szinte minden megszólalásában kiáll az emberi jogok védelme mellett. Húsvéti bejegyzésében a „gonosz-messiás-Magyarország” – hármasról elmélkedett….

Ők már csak ilyenek. Rosszul lesznek, ha megüti az orrukat a hatalommal való visszaélés szaga – Napi Lendvaiság…..

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípős irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Lássuk aktuális gondolatait!

Gábor György-Kardos András: a rendszert nem toldozni-foldozni kell, hanem leváltani, hogy gyűlölködéstől mentes országban élhessünk, reményben és valódi esélyekkel

Gábor György vallásfilozófus felvázolta közösségi oldalán, hogy „itt az ideje, hogy közösen tegyünk valamit! Üzenjünk azoknak, akik ezekben a hetekben gyermekeinket fosztják meg a jövőjüktől véglegesen és visszafordíthatatlanul!(…) Elkerülhetetlenné vált egy országos sztrájk meghirdetése és egy Ellenállási Mozgalom elindítása ahhoz, hogy az ország végre kikeveredjen a diktatúrából és leváltsa a regnáló maffiaállamot.”

Az abuzáló hatalom

A kirúgott tanárok nem a sztrájknak estek áldozatul, hanem a hatalom abuzív viselkedésének – nyilatkozta az RTL-nek Törley Katalin. A Tanítanék Mozgalom alapítója – akit október elején kirúgtak a munkahelyéről, a Kölcsey gimnáziumból polgári engedetlenség miatt -, nagyon pontos és fontos megállapítás tett. Ugyanakkor látnunk kell azt is, hogy a hatalom abuzív viselkedése nem csak az oktatásban, hanem minden területen szedi az áldozatait, sőt úgy tűnik, mintha az abuzív magatartás a hatalmi pozíciókba kerülőknél egyre jellemzőbb lenne.

Gábor György: amikor a tanárokat alázzák, a tanárainkkal együtt a rájuk szoruló gyerekeinkkel is ugyanazt teszik, vagyis valamennyiünkkel

Karácsonyhoz közeledve, advent idején a nemzeti keresztény magyar kormány ismét nyolc gimnáziumi tanárt tett munkanélkülivé, s lökött az utcára. Sem tanár, sem diák, sem oktatás, sem jövő ezeknek nem számít, csak a velejéig korrupt, undort keltő hatalom megfélemlítő, szégyenteljes akciója, s az egyre jobban a falhoz szorított Legfőbb Hadúr ismét elrettentéssel próbálkozó szánalmas dühöngése – írta le véleményét közösségi oldalán Gábor György történész.

Hadházy Ákos: minden eddiginél aljasabb lejárató kampány indul ellenem!

Hadházy Ákos sokak tyúkszemére rálépett már, azonban az bátran kijelenthető, hogy minden megpiszkált ügy és minden említett láb-rendellenességel küzdő érintett esetében volt mit keresgélni. Ahogy az lenni szokott, akit rajtakapnak, hogy „helytelenkedik”, az általában rosszul viseli a helyzetet és próbál ellensúlyozni. Amikor a „megcsípett” kezében hatalom van és ez párosul az erkölcsi érzék teljes hiányával, akkor a végkifejlet megjósolhatatlan.