Napló Hungarikum 15. – Miként lehet csak jogállami eszközökkel a szemétdombra hajítani a Nemzeti Együttműködés Rendszerének nevezett orbánviktori hatalmat?

Első helyre kívánkozik a naplóban annak megemlítése, hogy a székesfővárosban is leesett az első hó. A Törvény Kereti Között Mérsékelten Haladók pártjának társadalomelméleti szekciója most is – mint bármikor máskor – a párt törzskocsmájában gyűlt össze, a sör minőségének ellenőrzése végett, és hogy fontos közéleti kérdésekben ossza meg egymás között információit és állást foglaljon – a naplóban rögzítendő – az utókor számára.

Tovább

DrMáriás: Orbán „Pókember” Viktor és Polgári körök-hálója – Pókember ismét érzi a veszélyt. Lehet, hogy Lárifáriman megint lecsap…

Új festménnyel jelentkezett Máriás Béla, vagy művésznevén drMáriás. A magyar politikai élet szereplői gyakran ihletik meg a festőt. Megfestette már a Kánoncsinálókat, melyen mindenki rajta van, aki “számít”, de Soros György sem maradt ki a sorból, aki a Világ Gonosz Uraként megakadályozza a magyar labdarúgás, egészségügy, kortárs művészet és jóformán minden feltámadását. Új festménye Orbán Viktorra, vagyis sokkal inkább ránk gyakorolt hatására fókuszál.

Tovább

Magyar György: „Stop, Gyurcsány!” – mennyibe is kerül nekünk ez a cirkusz?

Tényleg ma is ott tart a Fidesz, hogy „Stop, Gyurcsány!” címen kell petíciót hirdetnie? Pedig hol van még a jövő évi parlamenti választás? Ez most csak egyfajta kampányeszköz – érdemi jogkövetkezmények nélkül. A kormánypártoknak azonban futja rá, hogy a választókat jó előre hülyítsék.

Tovább

Meddig marad még hatalmon Orbán? Megvan a dátum! -A vezér szadzsuja

Mindenkit érdekelhet, kit azért mert kedveli, kit azért mert gyűlöli, hogy meddig tart még Orbán Viktor hatalma, alább a válasz De mindenek előtt  tisztázzuk, mi a szösz a szádzsu?  Jin-jáng elv és az 5 elem alapján kidolgozott energetikai térkép felállítása és az abból való olvasás tudományát nevezik szádzsunak. Koreából ered, tanult emberek készítik, éppen ezért a koreaiak igen gyakran veszik igénybe. Nem jóslat, nem horoszkóp, sokkal inkább elárulja, hogy teheti jobbá az ember az egészségét, a másokkal való kapcsolatát.

Tovább

Vásárhelyi Mária: a Pegasus-ügy kapcsán láthattunk egy rövid ízelítőt, milyen lesz, amikor valóban megrendül a fidesz-kormány hatalma!

Most azért a Pegasus-ügy kapcsán láthatunk egy rövid ízelítőt abból, hogy milyen lesz az, amikor valóban megrendül a fidesz-kormány hatalma. Mert az elmúlt héten nemcsak össze-vissza hazudoztak, nemcsak másra, hanem egymásra is elkezdték hordania a fekáliát. Amint kipattant a botrány “száz egy kengyelfutó, százkét felé szaladt”, mindenki az írháját mentette.

Tovább

Mellár Tamás: a lényeg, hogy legyen 30 százaléka a társadalomnak, amely szegénységben él és a szavazatát bármikor meg lehet vásárolni

Mellár Tamás közgazdász, statisztikus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, 2018-tól független országgyűlési képviselő. A honatyával a PécsMa hírportál

Tovább