Einstein: „Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy nincsenek csodák. Vagy pedig abban, hogy a világon minden egy csoda”

Karácsony van, „ne féljetek!” – mondta az angyal a pásztoroknak, akik kint a szabad ég alatt tanyáztak és őrizték a nyájat. Hirtelen egy égi küldött fénye ragyogta be az éjjeli sötétséget, amitől a pásztorok megrettentek. Ezért az angyal azt mondta nekik, hogy „Ne féljetek! Íme, nagy örömet adok a tudtul nektek: Ma megszületett a Megváltó! A jel pedig az lesz, hogy találtok egy jászolba fektetett, bepólyált gyermeket” – idézte ünnepi posztjában Perintfalvi Rita lelkész a Bibliát.

Read more

Hát, ez isteni! 5 jel, hogy az égiek megpróbálnak segíteni neked odafentről…

Történt már olyan veled, hogy úgy érezted, hogy egy különleges erő, hatás, sugallat kapcsolatba szeretne veled kerülni, amit egyszerűen nem tudtál megmagyarázni? Nos, mindez annak a jele, hogy az Univerzumban lévő, nevezzük Istennek, vagy őrangyalnak, mindig ott vannak a közelünkben és vigyáznak ránk. Lássunk 5 olyan jelet, ami ezen természetfölötti segítők jelenlétére utal.

Read more

Majd lesz tűzijáték egy hét múlva, ha sikerül a szent családot összeterelni „apa dógozójába” a Karmelitába….

Szopacs! Ezzel hívott fel Pityu a haverom, aki legalább annyira bensőséges viszonyt ápol a pálesszel, mint a kormány java….és aki szerint az kismértékben gyógyszer nagy tételben viszont finom. Mondjuk, látva a karmelita környékén szédelgő, uborkafára felkapaszkodott orbáni elitet – ó, anyám, ne hagyj el! – azt nem értem miért nem nevezték még ki valaminek, miniszternek, de legalább kormánybiztosnak, mert a mája az megvan hozzá neki is.

Read more

Eperjes bánata: „nemzeti dohánybolt van, de nemzeti mozihálózat nincs…”

Új és első filmje apropóján beszélt Eperjes Károly a halál civilizációjáról, az irgalomról, a kultúráért folytatott harcról, valamint egy nemzeti mozi- és könyvhálózat szükségességéről Bárdos Andrásnak. A hvg360-on hétfőn 19.30-től látható A kérdés című műsor adásának előzetese.

Read more

De jó! Végre valami kormányoldalról, ami rosszat ígér: „megalakult a Védett Társadalom Alapítvány és nagyon fájni fogunk!”

Ezen a verőfényes reggelen kell-e jobb hír annál, hogy egy újabb kormány-hű cuccba ölik a közpénzünket, ami a magyarok cirka felének deklaráltan rosszat akar? Jelige: békés, szép, nyugodt egymás mellett élés „Istennel, hazával, családdal.”

Read more

Jurák Kata mennybemenetele – hirtelen elsősorban „kétgyermekes édesanya lett”, akit „véglények, utolsó, duplanullás gazemberek” fenyegetnek

Jurák Kata, akiről eddig annyit lehetett tudni, hogy a Pesti Srácok újságírója és a Pesti tv riportere, ám amióta hangot adott annak a véleményének, hogy a halálos áldozatokkal járó áradások Isten egyértelmű jelzései a nyugati országok számára a szivárványjelkép meggyalázása miatt, az Őt védelmezők rámentek arra a vonalra, hogy „kiváló újságíró, (…),  kétgyermekes édesanya, akit gyermeke megerőszakolásával, megölésével fenyegetnek”. Ez utóbbinál nem tartották fontosnak a forrás megjelölését.

Read more

Orbán visszaköltözik Felcsútra? – „A jóisten nem véletlenül oda teremtette az embert, ahová született (…) hogy ott próbáljon boldogulni”!

Nagy költözködési hullámnak néznénk elébe Magyarországon, ha komolyan vennénk, amit a miniszterelnök mond. Orbán szerint „a jóisten nem véletlenül oda teremtette az embert, ahová született, és nem véletlenül ruházta fel azzal a képességgel, hogy ott próbáljon boldogulni”. Az igaz, hogy a migrációval kapcsolatban tette kijelentését, de legyünk következesek, kezdjük kicsiben!

Read more

Pin It on Pinterest