Neked hol van? – Nem véletlen az anyajegyeid helye, fontos üzenettel bírnak!

Míg a tudomány azt mondja, az anyajegyek csupán a túlzott melanintermelés miatt alakulnak ki, egyes ősi hiedelmek azt állítják, hogy a múltbéli életünkben bekövetkezett események jelei és befolyással vannak jelenlegi személyiségünkre is. Tudd meg, hogy mit jelent számodra a legkirívóbb anyajegyeid elhelyezkedése.

Tovább

Ezek az Orbánok mindig kitalálnak valamit! – Ráhel butikot nyit jópénzű kis- és nagymamáknak!

Orbán Ráhelnek mozgalmas hónapjai vannak mostanság! Először céget vett a nevére, aztán kiderült róla, hogy ért a lakberendezéshez és nyomban meg is nyert egy szállodaberendezés-lehetőséget, most meg boltot nyit. Le a kalappal, még a végén tényleg leszáll a lábunkról és kipróbálja a sajátján tipegést! Na jó, a kezdő tőkét tőlünk kapta, de mégis…..

Tovább

Hol van már a zsák krumpli! Nő a tét, nő a tétel! – Orbán adó-visszatérítés ígéretével támad!

Mielőtt belemennénk a “ha” világába, amit Orbán Viktor szerdán elénk tárt, azt azért jegyezzük meg, hogy nincs ingyen pénz. Amit valakik megkapnak, azt a többiek rovására teszik, vagyis az egyenletben sehol nem szerepel a Kedves Vezető és a slepp, mindkét végén mi vagyunk, vagyis: adunk-kapunk.

Tovább

Dr. Kunetz: “fentről” zsinóron rángatott láb, ami lefele rugdos – Országos Kórházi Főigazgatóság a neved!

Az egészségügyért felelős miniszter alá rendelve, központi hivatalként működő központi költségvetési szervként létrejött Országos Kórházi Főigazgatóságot (OKFÖ), amit az országos

Tovább