Bulvár

Neked hol van? – Nem véletlen az anyajegyeid helye, fontos üzenettel bírnak!

Neked hol van? - Nem véletlen az anyajegyeid helye, fontos üzenettel bírnak!
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Míg a tudomány azt mondja, az anyajegyek csupán a túlzott melanintermelés miatt alakulnak ki, egyes ősi hiedelmek azt állítják, hogy a múltbéli életünkben bekövetkezett események jelei és befolyással vannak jelenlegi személyiségünkre is. Tudd meg, hogy mit jelent számodra a legkirívóbb anyajegyeid elhelyezkedése.

Mellkas

Ez azt jelenti, hogy nagy és szerető szíved van és fényes jövő elébe nézel. Keveseknek van nagy anyajegye itt, de akiknek igen, azokat áthatja a szeretet és ez mindenre kiterjed a környezetükben. Önzetlen a szereteted és kifogyhatatlanul adsz. Ez nem csupán anyajegy, hanem a csodás szíved jegye.

Has

Ez azt jelenti, hogy elégedett személyiség vagy, aki hálás mindazért, amit az élet felkínál számára és legnagyobb vágya, hogy békében és harmóniában éljen a környezetével. Vidám életre vágysz, amiben sok a nevetés és nem viseled könnyen a zűrzavart.

Váll, hát

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ha a hátadon van az anyajegyed, az azt jelenti, hogy nagyon őszinte, egyenes ember vagy. Senkit nem akarsz manipulálni. Vagy elfogadsz valakit, ahogy van, vagy nem kívánsz vele kapcsolatot fenntartani. Soha nem hagynál senkit kétségek között. Ha a válladon van, akkor az mindazt a terhet jelöli, amelyet a válladon cipelsz. Sok felelősség van rajtad, de nem egyedül kell ezzel megbirkóznod. A helyzet az, hogy csak rajtad múlik, megrogysz a súly alatt vagy mosolyogva cipeled, ameddig muszáj.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!