Friss! Lövöldözés volt a Rottenbiller utcában, a 76-os trolin!

A Blikk egyik olvasójának beszámolója szerint ma délután két óra környékén lövöldözés tört ki a 76-os trolin. Az üggyel kapcsolatban a portál megkereste a BRFK-t, melynek szóvivője elárulta, hogy az incidensre valóban délután kettőkör került sor, egészen pontosan a Rottenbiller utcában.

Read more

Támadás és lövöldözés volt Pest megyében -Elfogás forrónyomon

A rendőrségre 2022. február 23-án éjszaka érkezett bejelentés egy férfitől, aki elmondta, hogy társaival az 51-es főúton egy fogadó előtt álltak meg autójukkal, amikor hirtelen több férfi ütlegekkel és gumilövedékes pisztollyal támadt rájuk. A támadásban többen megsérültek, egy 44 éves kiskunlacházi férfi lőtt fejsérülést szenvedett. A kórházban kiderült, sebesülése életveszélyes.

Read more

Halálos lövöldözés Dunakeszin: kivégezte a családját, egy gyerek is áldozatul esett!

A vasárnap éjjel 11-kor kiadott rendőrségi közlemény szerint Dunakeszi, Kisfaludy utcában ma este egy férfi lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket. Minannyian életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető, még a rendőrök kiérkezése előtt, magával is végzett. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást.

Read more