Orbán a Kossuthon címszavakban: Soros, dollárbaloldal, ütnek-rugnak minket, de…, vétózunk, médiaszabadságban élünk, dollárbaloldal

Matematikailag is ki lehetne fejezni a nyomásgyakorlást ránk. De “ütnek, vernek, rúgnak, harapnak bennünket”, hogy beleverjenek minket a háborúba – mondta többek között Orbán Viktor a Kossuth rádió péntek reggeli műsorában.

Read more

Az Európai Unió előre megy, a Fidesz meg hátra – Amiről nem számolt be az állami média…..

Erről nem számolt be az állami média, de a fideszes sajtóalapítvány kiadványai sem hozták részletes tudósításokban a címlapon, pedig olyan jelentőségű változások kezdődtek el a héten az Európai Parlamentben, amelynek mindannyiunk életét – álláspontom szerint pozitívan – befolyásoló, forradalmi hatásai lesznek. A Fidesz természetesen ezt is megpróbálta megakadályozni; de szokás szerint az Európa-ellenes kisebbséghez szorulva maradtak, a strasbourgi plenáris jelentős többsége ugyanis elfogadta a radikális változtatásokat szorgalmazó parlamenti dokumentumot

Read more

Hadházy: megvalósult a putyini franchise következő eleme: a hatalom által irányított jólfésült ellenzék immár elkészült

Hadházy Ákos, az ellenzéki összefogás parlamentbe jutott képviselője sajátos szemüvegen keresztül látja és láttatja a világot, amiben élünk. Olvasatában az a normális demokráciákban teljesen természetes eset, hogy két politikus kezet fog egymással Magyarországon sokkal többről árulkodik, mint az emberek közti elfogadott rítus. Hogy igaza van-e, döntsön az olvasó.

Read more

Kocsis Máté “magyarra műfordította” Rogán Antalt

A szerdai nap a leendő miniszterek “bemutatkozásával, programismertetőjük elmondásával telt. Ahogy arról beszámoltunk, Rogán Antal többek között a polgári titkosszolgálatok egyszemélyes ura és parancsolója lett, és annak rendje és módja szerint elmondta, hogyan képzeli a vezetését.

Read more

Nem éheznek a bécsiek, csak bekrepált egy üzlet hűtője

Néhány napja felkapta a kormányközeli média, hogy Bécs egyik diszkont áruházában üresek voltak a polcok, amiből a hazai kommunikációnak kedves következtetést is levonták: látjátok honfitársak, nálunk van mit enni, -nem úgy, mint a “sógoroknál- mert a “stopoknak” és a többi kormányintézkedésnek köszönhetően ott tartunk, ahol.

Read more

Horváth Csaba: eljött az igazság pillanata! – Hazugságot terjesztett a 888.hu és a többiek

Emlékeznek még a “világrengető” Horváth Csaba-buktára, ami a kormánymédián végig görgött márciusban a választás előtt? Minden volt a zuglói polgármester, csak annak való nem. Aztán tessék: lezajlott a választás az ismert eredménnyel a temérdek hasonló hazug karaktergyiloknak is köszönhetően. Április végére meglett az ítélet a fent jelzett ügyben és biztosan megjelenik majd egy “bocsika” az elkövető oldalakon.

Read more

Karácsony Gergely: adalék ahhoz, hogyan működik kis hazánkban a propaganda-média!

Tegnap három órát töltöttem a János Kórház traumatológiáján, a feleségem ugyanis eltörte a lábát és új gipszet kapott. Még ki sem léptünk az ajtón, amikor már ott volt az e-mail fiókomban az alábbi üzenet – kezdte bejegyzését Karácsony Gergely közösségi oldalán.

Read more

Pin It on Pinterest