Lakatos Márk: senki ne csesztesse azokat, akik nem vállalnak gyereket

Fogadjuk végre el, hogy ami az egyik embernek örömet okoz és el sem tudja nélküle képzelni az életét, attól a másik embert kirázhatja a hideg. Sőt, azon is lendüljünk tovább, hogy egy nemzet állampolgárait aszerint osztályozza megválasztott közszolgái unszolására, hogy szül-e gyereket, vagy nem. Totális magánügy, amiről maximum véleményt mondhat az, akitől az érintett megkérdezi.

Gábor György: lehetnénk Századvég Alapítvány nemzet, vagy kaszinó nemzet. Ezekben mind hangyaszorgalommal vette ki részét a korábbiakban Szalay-Bobrovniczky Kristóf….

Lehetnénk például adriai kikötő nemzet, szállodacég nemzet, ingatlanérdekeltség nemzet, Századvég Alapítvány nemzet, vasúti kocsi-projekt nemzet, politikai tanácsadó nemzet, kaszinó nemzet, mert ezekben mind-mind hangyaszorgalommal vette ki részét a korábbiakban Szalay-Bobrovniczky Kristóf, de most épp a hadiipari befektetésekben utazik….

Ujhelyi nemzeti színű fülbevalót küldött Novák Katalin beiktatására

Ökumenikus istentiszteletet tartottak Novák Katalin államfői beiktatása előtt szombat délelőtt Budapesten, a Kálvin téri református templomban, amelyen egyházi vezetők megáldották Magyarország új köztársasági elnökét. A ceremóniát Orbán Viktor kormányfő kiemelt fontosságú eseménnyé nyilvánította.

A kormány pályaalkalmassági vizsgája

Helyzet van! És ha ezt egyéb forrásból nem tudnám, Orbán Viktor és a kormány újabb, nekem (is) kézbesített e-mail-je elég kurtán arról számol be, hogy „a szomszédunkban háború zajlik, jóllehet ezt szerettük volna elkerülni. A békéért dolgozunk és közben segítő kezet nyújtunk a bajbajutottaknak. Részt vehetek és vegyek is részt a Híd Kárpátaljáért segélyprogramban! Orbán Viktor miniszterelnök”. Nagyjából ennyi a levél tartalma.

A miniszterelnök két emlékezetes látogatást is tett. Az egyiket Putyinnál, a másikat Márika néninél – Hétvégi Lendvaiságok

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az elmúlt 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most keddi gondolatát olvashatják a napi visszásságainkról.