nemzeti konzultáció - Városi Kurír

Sorting by

×

Nemre való tekintet nélkül jöhet a hadkötelezettség? Erről “nemzetikonzultálna” Schmidt Mária – Őn szerint belengetett, szondázott, vagy….?

Schmidt: “…Újra kell gondolnunk az általános hadkötelezettség (férfi és női egyaránt) visszavezetését. (Érdemes lenne erről egy nemzeti konzultációt kezdeményezni.) Hiszen a háború, mint látjuk, egyáltalán nem veszett ki a világból, még Európából sem, sőt, ott folyik a határainkon. Azaz: előre kell mennünk, nem hátra!”

Tovább

Orbán Viktor Miniszterelnök úrnak Budapest, I. Vár, Karmelita kolostor, jobbra az 1. ajtó

Igen tisztelt Miniszterelnök úr! Köszönöm frissen kelt levelét, amelyet a Jókor felzetű kiadvány 3. oldalán küldött nekem, valamint úgy 2,5 millió sorstársamanak. Mélyen meghatott újabb levele, s büszkeséggel tölt el, hogy Ön, a miniszterelnök és én, szerény nyugdíjas választópolgár, hovatovább levelezőpartnerek leszünk, hiszen nem először tisztelt meg személyes soraival, s az sem kevés, hogy Ön és kormánya sorra-rendre kéri a véleményemet nemzeti konzultációkon, népszavazáson fontos közügyekről.

Tovább

“Kormányközlés”: cirka 8 millióan nem töltötték ki a nemzeti konzultációt – azért ők a kisebbség véleményét veszik inkább alapul!

A NER szerint fantasztikusra sikeredett a nemrég zárult nemzeti konzultációs cucc, mert 1.4 millióan -beleértve a Nerbot automata válaszait is- éltek a lehetőséggel, hogy kifejezzék véleményüket a feltett kérdésekről. Az eredmény hasonlít a Rákosi-korban mért statisztikákhoz: “a válaszadó magyarok minimum 90 százaléka egyetért az Orbán-kormánnyal”.

Tovább

Dömötör úr! A 400.000 kitöltött konzultációs cuccban benne vannak a NERBot válaszai is?

Eddig mintegy 400 ezren töltötték ki a nemzeti konzultáció kérdőívét – jelentette “rózsaszín arccal Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán a Facebook-oldalán közzétett videójában. felvetődik a kérdés, hogy ebben a számban benne van-e a NERBot elhíresült automata kitöltései is, vagy nagy hirtelen sikeredett a hiátus kiküszöbölése?

Tovább

Működésben a NERBot 2.0, azaz a rendkívül bután leprogramozott nemzeti konzultációs online kérdőív automata kitöltő robotja

Emlékeznek még, amikor 2020 szeptemberében egy „Nerbot” nevű felhasználó 18 darab, összesen 25 órányi videót töltött fel a Youtubera, melyen az látható, hogy egy automata cucc hamis nevekkel, véletlenszerű válaszokkal tölti fel a kormány nemzeti konzultációjának legutóbbi online felületét? Ami jó, azon minek változtatni? – elvet követi a regnáló, Orbániában a helyzet változatlan!

Tovább

“Mindannyiunk véleménye számít. Hallgassuk meg egymást!” – Kövér házelnök nem kapott a konzultációs cuccból, vagy csak tesz rá?

Levelet kaptam a miniszterelnöktől. A nemzeti konzultáció kérdései vannak benne. Azt írja: “Mindannyiunk véleménye számít. Hallgassuk meg egymást!” Nem tudom, ezt a “hallgassuk meg egymást!” szöveget megírta-e Kövérnek is. Hátha akkor nem vonná meg a szót, akitől kedve szottyan.

Tovább

Heti Tapló – Az elmúlt hét történéseiből szemezget Lendvai Ildikó

A taplóval az az egyik baj, hogy csak a hasonszőrűeket tűri meg maga mellett. Ahol megjelenik, ott további lázas taplósításba fog. Ha mindenki tapló, akkor kevésbé tűnik fel az ő fogyatékossága. Ezért ha egy rendszer hajlamos a taplóságok elkövetésére, előbb-utóbb ezt minden alattvalójától elvárja. Taplósítja az iskolát, a médiát, a politikai kommunikációt, a saját propagandáját. Erre való buzgalmát e héten is bizonyította.

Tovább

Áció, táció, konzultáció – A hülyeség költséges és veszélyes

Orbán Viktor miniszterelnök úrnak! Budapest, Vár, Karmelita kolostor – Mélyen tisztelt miniszterelnök úr! Kedves Viktor! Drága magyar vérem! Őszinte örömmel vettem kézhez konzultációs levelét, mert azt a magam részéről úgy értelmezem: visszafogadott a nemzet kebelébe, holott baloldali szabadelvű tollforgató létemre Ön korábban már nem egyszer véglegesen kitaszított a magyarság soraiból.

Tovább

Nemzeti konzultáció: itt a 14 kérdés, hogy legyen ideje törpölni a válaszon!

A kormányzat hivatalos Facebook-oldalán tette közzé az újabb nemzeti konzultáció kérdéseit. A kérdőívek postázása ma kezdődik., úgyhogy akiben ég a buzgalom, hogy részese legyen a sokmilliós kormány-őrületnek, az figyelje a postaládáját!

Tovább

Orbán megoldotta, hogy a pedofilellenes törvény vihart kavart módosítására “azemberek” által támogatottként hivatkozhasson

Egy percre nem figyeltünk és Orbán kormánya a soros nemzeti konzultáció részévé tette a pedofilellenes törvényt. Ezzel elintézte, hogy bel- és külföldön egyaránt hivatkozhasson -ahogy eddig is tette a közmilliárdokért kreált kérdéssorozatokkal- az Ön támogatására is.az ügyben.

Tovább

Hahó, fészbukosok! – Orbán végig vezeti népét a konzultációs ív kitöltésének erdejében….

A hívei szemében-fülében megkérdőjelezhetetlen miniszterelnök idejét nem kímélve -ahogy az egy felelőségteljes vezetőhöz illik- nekiült és tabletjén bemutatta, hogyan és miért kell megválaszolniuk a nemzeti konzultáció kérdéseit.

Tovább

Konzultálni akarnak? Tessék! Igy felelt Kunetz doki – Lapzsemle

Heti lapzsemle az úgynevezett nemzeti konzultációról. Orbán korábban a szakértők bölcsességéről zengedezett. „Azt tanácsolom magunknak, hogy támaszkodjunk minden döntésünkben a tudósokra, az orvosokra és a professzorokra” —intette népét. Most viszont online „konzultációt” indítanak arról, hogy a nép szerint mikor és hogyan kezdődjön a lazítás…

Tovább

Vásárhelyi Mária: legközelebb arról kellene konzultációt indítani, hogy a daganatos betegségek gyógyítására milyen terápiát használjanak a kórházban

Elképesztő ez a parasztvakítás! Most azért indul “nemzeti konzultáció”, hogy a magyar emberek mondjanak véleményt arról, hogy szerintük a járványügyi intézkedéseket milyen sorrendben oldja fel a kormány.

Tovább

Önön a világ szeme! – Itt vannak az újranyitás nemzeti kérdezz-felelek kérdései!

Újra szükség van Önre! Vagyis a szavazatára, most éppen nemzeti konzultáció formájában. Az eddigiek alapján “sorsdöntő kérdésekben” kell irányított “nemzeti” véleményét kinyilvánítani, természetesen előre jól kifundált állítások helyeslésével.

Tovább