…. és van képe hozzá! – Deák Dániel “elképesztő érdeklődésről” fantáziál

Ez komoly? Deák Dániel, aki végzettsége és beosztása alapján lehetne mértékadó politikai elemző is, nap, mint nap adja a nevét olyan bejelentésekhez, amikről pár kattintás után a világhálón kiderül, hogy nem pont úgy van. Ez a fiatalember, akinek még bő 30 évig kell dolgoznia, tényleg bevette, hogy társaival aktív élete végéig hatalomban tudják tartani az Orbán-rezsimet, ami “nem hagyja Őt az út szélén”?

Tovább

Utazzon a Németh Szilárd Utazási Irodával Budapestre! – garantáltan ingyenes …

Németh Szilárd hetek óta promózza közösségi oldalán a budapesti birkózó-világbajnokságot. Nem kicsi a tét, 9 napon keresztül meg kell tölteni a Papp László Budapest Sportarénát fizetőképes – vagy repijegyes – érdeklődővel. Tanulva a kiemelt Orbán-beszédekből és a Békemenetekből nem bízza a véletlenre a toborzást.

Tovább

Egy Felcsút-drukkerre 2 őr vigyáz – még több stadiont a népnek!

Azt megszokhattuk, hogy a tények egyáltalán nem befolyásolják a miniszterelnök tévképzeteit, ezért most sem gondoljuk, hogy magába száll. Médiája úgy is megmagyarázza, hogy ballibsi összeesküvés áldozata lett a többi focidrukker, elterelték a buszt, vagy megakadályozták a bejutást az áhított meccsre.

Tovább

Ha nincs szurkoló, vegyen magának! – Ezt az elvet vallja a Felcsút és teszi is

Ínséges időkben, – ami az elmúlt minimum 10 évet takarja – amikor a kutyát sem érdekli, hogy a milliárdokból felépített stadionokban kik labdázgatnak, valamit ki kellett találni, hogy a képeken ne csak az üres lelátókat lehessen mutogatni.

Tovább