Heti horoszkóp: fantörpikus, vagy “csak legyen már vége”-szerű 7 nap vár Rád? Megtudod, ha belelapozol…..!

November utolsó teljes hetére a horoszkóp szerint legkevésbé az a jellemző, hogy nyugis, békés lesz. Ez a hét a rohangálás jegyében telik – normális esetben. A mostani nem az. Ne feledje: hogy jövőre is ünnepelni tudja szerettei körében a karácsonyt, most kell vigyáznia magára és rájuk! Ne ajándékok után rohangáljon, üljön le picit és gondolja végig, kit hogyan köszönthet úgy, hogy az biztonságos legyen mindannyiuk számára!

Tovább

Horoszkóp-híradó! – Ez várható érzelmek terén az ősz utolsó havában?

Nem lesz felhőtlenül boldog a november szerelmi téren, ugyanis munkahelyi problémák, szélsőséges érzelmek, váratlanul bekövetkező változások okozhatnak nehézséget a kapcsolatban élőknek, míg a párkeresők leginkább a hónap közepén számíthatnak romantikus pillanatokra. Számodra vajon mit tartogat a november szerelmi téren? A csillagjegyed alapján kiderül a horoszkópodból!

Tovább

Grandiózus novemberi horoszkóp! – Lesz minden: izgalmas, fordulatokban bővelkedő 30 nap áll előttünk!

Ugyan még 10-et kell aludni, mire beköszönt, de érdemes kicsit előbbre nézni a nózinknál, hiszen ha tudható, hogy mire számíthat az ember, könnyebb a felkészülés. Senki ne ijedjen meg, a csillagok és a horoszkóp nem ígérnek rossz dolgokat, maximum kicsit megcsavarják a dolgok folyását, de a végkifejlet, ha odafigyelünk, rendben lesz!

Tovább

Ha megmondod a csillagjegyed, megmondom, életed mely területén vár rád meglepő fordulat novemberben!

Kíváncsi vagy, mit tartogatnak neked a csillagok a jövő hónapra, vagy éppen úgy érzed, biztos terved van, és semmi nem tud meglepni? A Sors remek rendezőként azért novemberre is tartogat néhány váratlan fordulatot – olvasd el, a horoszkópod szerint rád mi vár!

Tovább

Éjjeli kormányzás az új divat – 50 százalékos bértámogatásról, 80 százalékos szállásdíj-térítésről, adókönnyítésről rendelkezett a kormány

A kihirdetett korlátozást kompenzálandó a gazdaságilag leginkább sújtott tevékenységek esetében adófizetési könnyítéseket állapítottak meg novemberre. Az érintett cégek 50 százalékos

Tovább