Sok minden bizonytalan, de a jószándék nem – 241 tonna adomány a vásárlóktól

241 ezer kiló tartós élelmiszert adtak össze a vásárlók a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtő akciójában, ami a hétvégén zajlott az ország 160 településén 334 áruházban 6500 önkéntes közreműködésével.

Read more

Kedd, de milyen? – Csillagjegyedből kiolvasható, nézd csak!

November, szürke őszi nap, de ez ne csüggesszen, hiszen hol van az mgírva, hogy csak fényes napsütésben történhetnek jó dolgok? Na ugye! Kedden több csillagjegy szülöttének is fülig érhet majd a szája és úgy néz ki, igazán lefelé görbülnie egyiküknek sem kell. Olvass bele, meglátod…..

Read more

Kukába velük! Ezeket a dolgokat engedd el a csillagjegyed alapján, hogy csodásan induljon a november!

Még van idő átgondolni, hogy elégedett-e azzal, ahogy mostanság mennek a dolgai, vagy húz egy vonalat, beleolvas a horoszkópjába, törpöl az ott leírtakon és elengedi, amiről a csillagok úgy “gondolják”, hogy novemberben rossz irányba viszik a napjaidat.

Read more

Fúrja az oldaladat, hogy melyik 4 csillagjegynek változik meg az élete novemberben? Olvasd!

Érdekes a kérdés, hiszen aki úgy érzi, hogy most minden a helyén van, azt azért, aki pedig a gödör alja felé gondolja életútját, azt azért érdekelheti, mit üzennek a csillagok novemberre. Vajon neked is tartogatnak az égiek sorsfordító pillanatot az ünnepi szezonra?

Read more

Novemberi horoszkóp – Ha azt akarod, hogy a dolgok az elképzeléseid szerint alakuljanak, csak a lényegre figyelj…

Év vége felé mindenképpen érdemes összegezni az elmúlt időszakot és eldönteni, hogy pont úgy folytatjuk-e az életet a jövő évben is, esetleg némiképp kozmetikázunk, vagy homlokegyenes másba vágjuk a fejszét. Ehhez nyújthat segítséget a novemberi horoszkóp…..

Read more

Pin It on Pinterest