Connect with us

Voks 2024

Magyar Péter: akármennyire nem tetszik a DK-nak és a Fidesznek, elindulunk a fővárosi választáson

Magyar Péter: akármennyire nem tetszik a DK-nak és a Fidesznek, elindulunk a fővárosi választáson
Megosztás

Nem kell tovább ötletelni, Magyar Péter a latóról üzente meg Sümegről: elindul a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson.

A Tisz(t)a víz

Országjárása sümegi állomásán az eddigieknél egyértelműbben fogalmazott Magyar Péter: elindul a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson.

„Nincs ahhoz elég időnk, hogy főpolgármestert indítsunk, és hogy meglegyen a fővárosi közgyűlésben a többségünk. Pedig lehet, hogy jó eséllyel indulhatnánk”

– mondta egy furgon platójáról. Magyar arról nem beszélt, hogy

a választási aláírásgyűjtés jövő hét elején véget ér és a fővárosi listaállításhoz a Tisza pártnak legalább három kerületi polgármestert is el kell indítania.

Ha törik, ha szakad….

Magyar Péter azt ígéri, hogy fővárosi listát állítanak, és „akármennyire nem tetszik” ez a DK-nak és a Fidesznek, elérnek egy olyan eredményt, hogy nélkülük se a kormánynak, se az ellenzéknek nem lehet majd többsége a fővárosi közgyűlésben.

„Egy módon tudnak többséget szerezni, ha összenő, ami összetartozik, és a DK és a Fidesz nagykoalícióban fog kormányozni”.

Ha ez összejönne, akkor Magyar szerint a többi pártnak két lehetősége lesz:

„vagy olyan döntéseket terjesztenek a közgyűlés elé, amely a főváros érdekét szolgálják, vagy kijönnek a napra, Gyurcsány és Orbán kezet fog, és mennek előre a lenini úton”.

Szerző