Friss, ropogós hétfői horoszkóp! – Így indul az év egy híján 20. hete!

Ez a hétfő merőben más, mint az elmúltak: a meteorológusok szerint akár 28 fok is lehet! Ez sokaknak igazán jó hír, elő a nyáriruhákkal, otthon maradhat a kardigán, az esernyő! Másoknak kevésbé az, hiszen aki a 20 fokot szereti, annak ma indul az izzadással megspékelt árnyékkeresés ideje. Denézzük, mint mondanak a csillagok, olvassák horoszkópjukat!

Tovább

28 fok! – Itt a nyár, ha csak pár napra, akkor is!

Aki szereti a nyarat, a rengeteg napsütést, annak ma nem lesz oka panaszra! Hétfőn sok napsütésre számíthatunk. Nyugat felől csak néha növekszik meg a fátyolfelhőzet, ebből csapadék nem alakul ki. Tovább melegszik az idő: 22 és 28 fok közötti értékeket mérhetünk. Megerősödik a déli, délkeleti szél.

Tovább

Vár ránk a nyár! De hol és hogyan????

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége a Telex idén nyári túrizmust  firtató  kérdésére, hangsúlyozta, hogy a beutazási szabályok és az egészségügyi helyzet nagyban meghatározza, hogy az adott időszakban népszerű országok közül melyek keresettebbek, és mindezt jelentősen fogja befolyásolni az adott ország lakosságának és a turisztikai helyszíneken dolgozók átoltottsága is.

Tovább