Gyüttment, vagy őslakos? – ez a kérdés Gárdonyban!? – Egy ékverő városvezetés-sztori….

Nem lehet unalmasnak nevezni mostanság a gárdonyi mindennapokat: parti területek beépítéseit célzó városvezetői döntések, 60 évre bérbeadott parti terület, bagóért átjátszott önkormányzati partszakaszok és fizető parkolók, betonfal, halpusztulás, alacsony vízállás, fürdőzés tiltása és büntetése a Holdfény sétányon, átmenetileg bezárásra ítélt strandok, kiszáradó madárrezervátum.

Tovább

Pikk-pikk! Horoszkóp-üzenete érkezett: ezt az egy dolgot feltétlenül meg kell tennie a nyáron!

A nyár sokaknak hozza el a jól megérdemelt pihenést, de ez a hátralévő néhány hét feladatokat is tartogat: arra bátorítanak a bolygók, hogy végezzünk egy kis lelki munkát, hogy kapcsolatba kerüljünk szívünk valódi vágyaival. Ismerjük fel, mire van szükségünk leginkább, tegyük meg az első lépést a célhoz vezető úton. Ebben segít a horoszkóp!

Tovább

Kunetz doktor: 3 óriási „ősbűne” volt a járványkezelés során a kormánynak!

Az egészségügyi szakértő szerint az első hullám alatt és utána is sokkal többet kellett volna tesztelni, miközben tavaly nyáron semmilyen felkészülést nem lehetett tapasztalni az egészségügyi ellátórendszerben, mielőtt megérkezett a járvány második hulláma. Emellett Kunetz szerint az sem volt szerencsés, hogy szeptember elején a kijelölt megyei kórházak kezeléséből áttették a Covid-betegek kezelését bizonyos kórházakba.

Tovább

Érdekel a hétvégi szerelmi horoszkópod? – Ne fogd vissza magad, olvasd!

Kíváncsi vagy, mi vár rád a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is! Akár párkapcsolatban élsz, akár szingliként telnek a napjaid, az alábbiakból megtudhatod, számíthatsz-e és, ha igen, milyen előjelű meglepetésre szombat-vasárnap. Ne csüggedj akkor sem, ha nem ez a Te hétvégéd, csak 7-et kell aludnod és itt a következő!

Tovább

Heti horoszkóp július 5 – 11. – a jövő hét sok meglepetést tartogat…

A lehetőségek hetével állunk szemben, így a legfontosabb az, hogy időben felismerjük őket és lépjünk, ha jónak látjuk. Érzelmi szituációk tekintetében sem lesz hiány, amely esetében lényeges megőrizni a hidegvérünket, hogy ne nőjenek a fejünk felé a dolgok. A jótéteményinket korlátozzuk kétkezi segítségre vagy jótanácsokra. Böngésszük együtt a horoszkópot!

Tovább

Csillagjegyed tudja és mondja: erről szól az idei nyarad!

Te még nem is sejted, de a csillagok már tudják mitől szól majd nagyot az idei summer projekted. Ha érdekel, keresd ki a csillagjegyedhez tartozó leírást és kezdj el törpölni azon, hogy mindaz mit jelent “rád lefordítva”. Nézz a szavak mögé is, hiszen az egyszerűen olvashatón túl ott is megbújhat egy-egy üzenet Neked!

Tovább

Friss, ropogós hétfői horoszkóp – a Kosnak nincs oka panaszra, a Bikára rátőr a nosztalgia és Ön mire számíthat? Nézzen bele!

Az idei év első kánikulai hete következik, akiknek ez jó hír, azoknak minden okuk megvan a boldogságra. Akik a mérsékelt meleg hívei, azoknak tudjuk ajánlani a kégkondi melletti helyeket az irodákban, munkahelyeken. Ne moralizáljunk tovább, nézzük, miből élünk! Olvasd, mi vár rád a horoszkópod szerint a 2021-es év 24. hetének hétfőjén!

Tovább

Nagy nyári karrier-horoszkóp – Ki alatt rezeg majd a léc?

Nyáron nehéz teljesen átadni magunkat a munkának, különösen akkor, ha odakinn hívogatóan szikrázó a napsütés és semmi másra nem vágyunk csak elszabadulni egy vízpartra vagy a hegyek közé. Hiába minden, a munkát el kell végezni és meg kell elégedni azzal az 1-2 hét szabadsággal, ami kijár. Alapvetően a nyári időszak is nagyrészt munkával telik, így nem árt, ha tudjuk, hogy mit ígérnek a csillagok ezen a téren a nyári szezonra.

Tovább

2021 nyári horoszkópja – Új munkahely, költözés, anyagi problémák, új szerelem, gyermekáldás, hazug barátok… Rád mi vár?

A nyári időszak a horoszkóp szerint is fantasztikus időszak. Még ha az embernek sokat is kell dolgoznia, úgy érzi, hogy a hosszabb nappalokkal, pihenésre is több idő jut. Remek időszak utazásra, kikapcsolódásra, szabadban töltött programokra, fesztiválokra, barátokkal való közös főzésekre és még sorolhatnánk.

Tovább

Újra szól a -hatlövetű helyett- az Operatív törzs – Zöld az út a vakcinakeverés előtt!

Az operatív törzs már csak készültségi üzemmódban működik majd. Kedden azonban ismét esedékes volt a megszólalásuk: a hazai járványhelyzet alakulásával kapcsolatos legújabb fejleményeket jelentették be.

Tovább

Táboroztatás megalázóan alacsony bérért – Óránként 30-131 forint marad a pedagóguszsebben!

Négy unokámból három “táborkorú” általánosiskolás. Szüleikkel és persze az érintettekkel együtt sokat törpöltünk, hogy menjenek-e, és, ha igen melyikbe a hamarosan ránktörő nyári szünetben, ami csak picit lesz más, mint az idei tanév, hiszen nagyrészt home office-ban tanulták végig. Egyben megegyezik a választék: borsos az áruk.

Tovább

Friss, ropogós hétfői horoszkóp! – Így indul az év egy híján 20. hete!

Ez a hétfő merőben más, mint az elmúltak: a meteorológusok szerint akár 28 fok is lehet! Ez sokaknak igazán jó hír, elő a nyáriruhákkal, otthon maradhat a kardigán, az esernyő! Másoknak kevésbé az, hiszen aki a 20 fokot szereti, annak ma indul az izzadással megspékelt árnyékkeresés ideje. Denézzük, mint mondanak a csillagok, olvassák horoszkópjukat!

Tovább

28 fok! – Itt a nyár, ha csak pár napra, akkor is!

Aki szereti a nyarat, a rengeteg napsütést, annak ma nem lesz oka panaszra! Hétfőn sok napsütésre számíthatunk. Nyugat felől csak néha növekszik meg a fátyolfelhőzet, ebből csapadék nem alakul ki. Tovább melegszik az idő: 22 és 28 fok közötti értékeket mérhetünk. Megerősödik a déli, délkeleti szél.

Tovább

Vár ránk a nyár! De hol és hogyan????

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége a Telex idén nyári túrizmust  firtató  kérdésére, hangsúlyozta, hogy a beutazási szabályok és az egészségügyi helyzet nagyban meghatározza, hogy az adott időszakban népszerű országok közül melyek keresettebbek, és mindezt jelentősen fogja befolyásolni az adott ország lakosságának és a turisztikai helyszíneken dolgozók átoltottsága is.

Tovább