Horoszkóp-üzenet 2023 nyarára – Új munkahely, költözés, új szerelem, gyermekáldás, hazug barátok… Rád mi vár?

Sokan már most azon kattognak, hogy mikor vegyék ki a szabadságukat és, hogy merre vegyék az irányt. A nyarat mindenki úgy szeretné tölteni, hogy az évnek ezen 3 hónapjába minél több értékes, életre szóló élményt sűrítsen bele. Lássuk, hogy a horoszkóp szerint a szórakozás mellett milyen jelentős változásokra, eseményekre számíthatsz idén nyáron.

Read more

Karácsony Gergely coming out-ja: lebuktam…..

Karácsony Gergely másságról vallott közösségi oldalán, ami esetünkben arról szólt, hogy más a véleménye, mint a fővárosi Fidesz levélíróinak, akik számon kérték rajta, hogy miért öntözött annyit a rendkívül száraz és meleg nyári hónapokban. Példaként Tarlós István -kit mást?- locsolószokását hozták fel, aki bezzeg…..

Read more

A maszkviselés még (!) nem kötelező, de ajánlott – Akik ara tettek, hogy megússzuk a nyarat a koronavírus újabb támadása nélkül, tévedtek

Az elmúlt hetekben megfordult a koronavírus-fertőzéssel diagnosztizált új esetek csökkenésének tendenciája, a múlt héten 3042 új fertőzöttet regisztráltak, ez 55 százalékos emelkedés az azt megelőző héthez képest – mondta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője pénteken.

Read more

Pin It on Pinterest