10.6 C
Budapest
2020. október 24. szombat

Címke: ötlet

miniszterelnök

“Tetszettek volna forradalmat csinálni”- mondta anno Antall József egykori miniszterelnök. Nekem sincs jobb ötletem!

Olvasom, hogy az egykori miniszterelnök népszavazást kezdeményez az ingyenes COVID’19 tesztek érdekében. Nemes célkitűzés. Alighanem akár igaza lehetne. Végtére, tényleg jogos népigény, hogy “ingyenes...
hungarikum

Még csak hétfő van, de eredményt hirdetünk! Eheti hungarikum: a felfestett földút!

Nem kis dolog kell ahhoz, hogy kimondhassuk a hét elején, hogy megvan a kategóriagyőztes egy igencsak népes sportágban, a képzeletbeli hungarikumgyártás világversenyén.
felcsut

Közröhej Orbániában! – A téma tényleg Felcsúton hever!

Magyarország legeslegfeslegújabbkori stadionőrületének eddigi legjobb kifigurázása egy nemrég alakult facebook-csoporthoz köthető. Nem trágár, nem gyűlölködik, nem kívánja senkinek vérét venni, egyszerűen jó.
tanar

Hozzászólna gyermeke oktatásához? – Kásler és a Fidesz várja javaslatait!

Az éj leple alatt - pontosan 23.46 - kor - tartotta az Emberi Erőforrások Minisztériuma időszerűnek kiadni, hogy repesve várják a népfenség bármely tagjának építő javaslatát a 2019-ben életbe lépő Nemzeti Alaptanterv kialakításához.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×