Nem titkolja tovább a Médiatanács: érvénytelennek minősítették a Klubrádió pályázatát!

Szerdán már döntöttek, de csak csütörtök délben tették közzé, hogy nyertes nélkül zárta le a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szerdán a Budapest 92,9 MHz rádiós frekvencia pályázati eljárását, miután az eljárásban egyetlenként bennmaradt pályázó, a Klubrádió Zrt. ajánlatát is érvénytelennek találták, írja az NMHH közleményében.

Tovább

Ajvé! Egy másfélmilliárdos tendert nem Mészáros Lőrinc nyert!

Ezen a héten már kipenderítettek egy beágyazott fideszest a párnázott helyéről. Na jó, Ő elmondta, amit igaznak tart a fidesz-mammutmédiájáról. Újabb csapás, hogy valaki – ki lehet? – elhappolt egy zsíros állami megbízást az ország leggazdagabbja elől!

Tovább

Van ötlete a Holokauszt 75. évfordulója kapcsán? – itt a pályázati lehetőség!

A MAZSISZEM pályázatot ír ki a Holokauszt 75. évfordulója alkalmából. Az Emlékbizottság 2019-es évben Holokauszt témában várja főként iskolások jelentkezését rajzos, verses (rappes) énekes, próza, esszé, fotó, festés formájában kizárólag saját alkotással.

Tovább

Új magyar népmesék készülnek NER-szájízre – óvodások, hazafiságra fel!

Ez még nem a mese része, ez a valóság 2018-ban Magyarországon. Közös pénzünkből az EMMI pályázatán nyertesként kikerülő szerencsések 9 perces mesefilmet forgathatnak óvodásoknak szánt “műalkotásokat”, amivel ösztönözni szándékoznak a “hazafi énjüket”.

Tovább