Indul a nemzeti butykos-turizmus – Barackra szilvát, vagy szilvára a barackot, utána már mindegy

A minap írtunk arról, hogy újabb „nemzeti” -jelesül a fasuli- terve látszik kibontakozni, erre pénteken jött a hír, hogy ez semmi, hiszen „egy hónapon át tartó pálinkakóstoltató kampányt indított a Magyarországra érkező külföldieknek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az Agrárminisztérium alá tartozó Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft.”.

Read more

Péntektől sűrűbben indul a reptéri gyorsjárat – Akár 10 percenként hallható, hogy „záródnak az ajtók”…

Sűrűbben jár november 26-tól, péntektől a BKK 100E reptéri gyorsjárata. A Budapest belvárosa és a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között közvetlen összeköttetést biztosító járat a forgalmasabb napokon már 10 percenként indul. A 100E autóbusz továbbra is egyedi díjszabás szerint vehető igénybe, egy jegy 900 forintba kerül.

Read more

Bloomberg: 1500 milliárd (1.500.000.000.000.-) forintot ajánlott a magyar kormány-konzorcium a Budapest Airportért

Ha bejön az orbáni álom, akkor még a választás előtt zászlajára tűzheti a regnáló, hogy visszavásárolta Önnek a nemzet repülőterét. Hogy honnan szed elő 1.500 milliárd, vagy, ha úgy érzékelhetőbb: 1.500.000 millió forintot, azt nem kötik az orrunkra, de abban legyen biztos, hogy Önnel együtt mi mindannyian az adósok listáján szereplünk majd. Ha kölcsönt kívánnak erre is felvenni -persze soha nem látott, remek feltételekkel, ahogy csak Orbán tud- akkor még csapjon hozzá pár nullát.

Read more

70 fős Nowzad állatmentő csapat és közel 200 állat ragadt a kabuli reptéren – Frissítve!

Paul “Pen” Farthing angol tengerészgyalogos saját elhatározása nyomán Kabulban maradt, hogy kimentse állatmentő csapatát Afganisztánból, miután a tálib rezsim átvette a hatalmat. A helyzetük továbbra sem rózsás.

Read more

Pin It on Pinterest