Orbán a Kossuthon címszavakban: Soros, dollárbaloldal, ütnek-rugnak minket, de…, vétózunk, médiaszabadságban élünk, dollárbaloldal

Matematikailag is ki lehetne fejezni a nyomásgyakorlást ránk. De “ütnek, vernek, rúgnak, harapnak bennünket”, hogy beleverjenek minket a háborúba – mondta többek között Orbán Viktor a Kossuth rádió péntek reggeli műsorában.

Read more

Haragjában él a nemzet? – Ha elfeledte volna, hogy kire kell pipának lenni: itt egy újabb Soros-Gyurcsány-gyalázó videó

Igazi mikulásajándék a végletekig elcsigázott Fidesz-hívőknek, akik már majdnem megfogalmazták magukban, hogy lehet, hogy Orbán is hibázik néha. Azért, hogy nehogy tovább gondolják, amivel a boltban a pénztárnál, vagy a tehetősebbje a kiszáradt benzinkútnál találkozott, előszedték a választások óta hidegre tett Gyurcsány Show-videók hangulatát és mondandóját: megérkezett a tematikus változat Soros Apóról és a dollárbaloldalról.

Read more

Életképtelen tudóskák. Megérdemlik sorsukat, ha ennyire nem képesek követni a kormányzati jó példát – Napi Lendvaiság

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most keddi gondolatait olvashatják tűzijáték- és még mi minden-ügyben.

Read more

Újabb rettenetes leleplezés! A kormány nullpontról elnevezett hírportálparódiája “kifinomult nemzeti műértő”-fokozatban…..

“Amíg lesz, aki ezt támogatja – az állam, egy önkormányzat, egy közösség, cégek, magánszemélyek –, mi addig leszünk nyitva. Ha már nem lesz ilyen, bezárunk” – írta az Átrium színház közösségi oldalán jelezve, hogy nem kicsi a baj, támogatásra van szükségük a túléléshez. A színház- és demokráciaszerető közönség -véletlenül sem a kormány!- gyűjtést indított, aminek eredménye eddig több, mint 50 millió forint.

Read more

Orbán és a rasszizmus

Orbán pénteki kinyilatkoztatása olykor ugyan zavaros volt, máskor kihívóan arcátlan – az orosz-ukrán háború kapcsán volt képe példátlan cinizmussal “fogadóirodák” állítólagos esélylatolgatásait emlegetni -, de szövegének antiszemita tendenciája, uszító volta egyértelmű és nyilvánvaló.

Read more

Pin It on Pinterest