Tévedsz, ha azt hiszed, hogy pikkelnek rád az égiek! – Rossz szokásaid a ludasok…..

Mennyivel egyszerűbb azt gondolni, hogy az aktuális gondod-bajod, rossz passzod felelőse valami megfoghatatlan, például a csillagok. Sajnos ki kell ábrándítanunk, bár az égiek befolyásolhatják a napjaid, de alapvetően a hiba a reakcióidban van, amiket egy-egy adott helyzetben hozol, így változtatni is főleg Te tudsz! A rossz szokások, gondolatok szegényebbé tesznek! Változtasd meg az életed!

Read more

Nélkülözés, vagy pompa – Pénztárcád vastagságát megjósolják a csillagok

Év vége felé közeledve sokakat érdekel, hogy amikor már 2023-al kezdődik a keltezés, mi vár rá, szeretteire, esetleg ellenlábasaira. Szokás ilyentájt nagy ígéreteket is tenni, hogy mit biztosan és mit tuti, hogy nem teszünk majd. Mielőtt ezt megtenné, nézzen bele, kinek mit ígérnek a csillagok.

Read more

7 rossz szokás, ami bezúdítja az ajtódon a szegénységet! Érintett vagy?

Vannak olyan rossz szokások, beidegződések, amelyek szegénységet hoznak az életünkbe. Ezek a negatív gondolatok az egészségre is ártalmasak, emellett kizárják a szeretetet, a családot, azokat a dolgokat, amelyek boldoggá, gazdaggá tehetnek. A következőkben 7 ilyen rossz szokást ismertetünk, amelyektől érdemes megszabadulni, ha azt szeretnénk, hogy kiegyensúlyozott életet élhessünk.

Read more

Útban a nyomor felé – Csúnya „szépkoruság” vár a magyar nyugdíjasokra

A nyugdíjba vonulás a világ boldogabbik részén egy új élet kezdetét jelenti. Sokak ilyenkor, mert nem tudnak leállni az életen át történt tanulással, belekezdenek valami egészen új dolog elsajátításába, legyen az egy hangszer, egy nyelv, vagy csak egyszerűen szemlélődve élvezik az életet. Nem úgy Magyaroroszágon. 

Read more

Ferge Zsuzsa a szegénységről és a jővőképről

Ferge Zsuzsa az ország legismertebb szociológusa, aki a teljes életét nem csak a szegénység definiálására, de annak megszüntetésére is feltette. A Népszava készített interjút a tudóssal. Egy alapvetően feudális viszonyokkal terhelt országban élünk, ahol a szimmetrikus méltóság tisztelete egyszerűen nem létezik, alulról felfelé jár a tisztelet, felülről lefelé pedig ennek hiánya a természetes – állítja a Széchenyi-díjas szociológus, a szegénység és a kirekesztés kutatója. 

Read more

Pin It on Pinterest