Mellár Tamás: a lényeg, hogy legyen 30 százaléka a társadalomnak, amely szegénységben él és a szavazatát bármikor meg lehet vásárolni

Mellár Tamás közgazdász, statisztikus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, 2018-tól független országgyűlési képviselő. A honatyával a PécsMa hírportál

Tovább

Ágoston László: Miért adsz ennyi töménytelen sok cukrot az ötéves gyerekednek? – Mert ezt kérte!

Gézám! Miért adsz ennyi töménytelen sok cukrot az ötéves gyerekednek? Mert ezt kérte. De hát te vagy az apja! Mit tegyek? Ha nem adok neki cukrot, cigit és pálinkát, azt mondta, az anyjával fog élni. De ez tönkreteszi! Hogy várhatnád el, hogy olyat tegyek, amitől kevésbé fog szeretni a gyerekem?

Tovább

A gyereknek néha nagyobb szüksége van az édesapjára, mint az édesanyjára!

A féltékenység zöld szemű szörnye bárhol, bármikor, bárkik között lecsaphat. Mielőtt elhatalmasodna, érdemes kordában tartani, mert van, hogy teljességgel alaptalan. Biztosan ilyen eset az, amikor a “szemfénye” pillanatnyilag egyik, vagy másik szülőjét részesíti előnyben.

Tovább

Emberségből elégtelen Orbánnak!

2018. október 15-e, a megbélyegzés napja lesz hazánk történelmében. A parlament, ahogy arról a Városi Kurír is többször írt, még júniusban alaptörvénybe iktatta az “életvitelszerű közterületen tartózkodás” tilalmát. Mivel a lakhatás jogát a jogszabály nem tartalmazza, így az utcán élő fedél nélküliek társadalomból való kirekesztése a kizárólagos cél.

Tovább