“Tisztelt” bírónő! Adtál a sz@rnak egy pofont! – avagy: mit kell ahhoz csinálni, hogy az állatkínzást megállapítsák?

Tegnap meggyalázták és megtiporták az állatok jogait és a magyar állatvédelmet. Mindezt az a bírónő tette egy személyben, akit tegnap Nyíregyházán a tárgyalóteremben teljesen hidegen hagytak a hallottak és látottak, ő az aki közönyösen nézte végig a bizonyítékként bemutatott viadalos videót, amelyben kegyetlenül tépik szét egymást kutyák viadalokon, miközben azok az emberek bíztatják kutyáikat, akik a vádlottak padján ültek – olvasható a felháborodott bejegyzés a Szurkolók az állatokért közösségi oldalán.

Read more

Orbán újra osztogat: közel 7,5 milliárd -7.500 millió!- a TEK-nek, 153 millió állami kitüntetésekre

A friss kormányrendeletből, amit Orbán sk. írt alá, az is kiderül, hogy közel 10 milliárdot kapott a Magyar Államkincstár, vélhetően arra, hogy a bebukott Sberbankban 100 ezer eurónál nagyobb összegekkel beragadt tizenkét önkormányzat bérkifizetését segítse.

Read more

Rab László: MZP olyan motívumot melegített fel a gráci ápoltról, mely közkeletű az egyszerű nép köreiben – Medve a jégen

Márki-Zay kartárs szerepéről lesz szó az év első szŰrreáljában. Meg arról, hogy a gyanús ügyeiről elhíresült szegedi önkormányzati képviselő hogy jutott be szelfizni a világ legzseniálisabb biztonsági szolgálata, a TEK szeme láttára Macron budapesti látogatásán. A végén Lonci bácsiról is említést teszünk, amint a káposztaágyás szélén billeg. Rab László szupertitkos beszámolója az 22/1-es hétről.

Read more

Chuck Norris Felcsúton – Orbán visszarévedéséből derült ki, hogy legközelebb(?) a fatornyosába is elfuvarozza a világsztárt

Amíg újra összekapar annyit a miniszterelnök, -az Ön adóforintjaiból- hogy Chuck Norris Magyarországra látogasson, igencsak bele kell húzni Felcsút fejlesztésébe, lehet, hogy mind a két nevezetesség megtekintésén és a műtó környékén való műtárlatvezetés után végig hajtatna a vendég az összes(!) utcán megnézni a helyiek mindennapjait. Persze ez csak fikció, olyan, mint azok a meghívások, hogy “ha arra jársz, mindenképpen ugorj be”?

Read more

Miért veszélyezteti Orbán életét az igazság? – Egy repülésirányító esetei a TEK embereivel

Hadházy Ákos eddig megúszta, -vagy nem vette észre!- hogy az erre hivatott magyar szolgálatok emberei vegzálják, vagy terrorizmussal gyanúsítsák meg azért, mert többször is nyomon követte Orbán Viktor repkedéseit a világban, amit szíve szerint és a kikapcsolt helyzetjelzők alapján nem tartott publikálásra alkalmasnak.

Read more