Sorting by

×

Szent-Iványi István: szégyen – teljes mellszélességgel a kazah elnyomók oldalán!

Szijjártó Péter, aki 2020 áprilisában díszprofesszori címet kapott a legjelentősebb kazahsztáni egyetemen, a magyarok folyamatban lévő evakuálása kapcsán bejelentette, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a nap folyamán beszélt Kaszim-Zsomart Tokajev kazah elnökkel, akit szolidaritásáról és részvétéről biztosított a halálos áldozatok miatt. Azt is közölte, hogy Kazahsztán hazánk stratégiai partnere, ezért aggodalommal figyelik az eseményeket, miszerint az országban megpróbálták megdönteni az alkotmányos rendet, jól koordinált akció keretében támadták meg magát a kazah államot. Tette mindezt az Ön nevében is a megválasztott regnáló külügyminisztere.

Tovább

Széky János: Magyarország hivatalosan is a legészakibb Moszkva-függő balkáni állam lett!

Nagy nap volt a magyar energiagazdálkodás történetében 2021. szeptember 30., csütörtök. Egyfelől az Országos Atomenergia Hivatal hiánypótlásra szólította fel a Paks II. Zrt.-t, mert hiányosnak találta az atomerőmű dokumentációját. Másfelől Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Aleksandar Vulin szerb belügyminiszterrel nyomás alá helyezte Kiskundorozsmán a szerb–magyar összekötő földgázvezetéket, ezzel lehetővé vált Magyarország csatlakozása „a délkelet-európai szállítási útvonalhoz” – írta véleménycikkében Széky János a parameter.sk-n.

Tovább

Orbán türk-cuccának csak a 2 “telephely-fenntartása” 891 millió közforintunkba kerül – eddig!

Jó, tudom, a család az első és mivel Orbán és eszmetársai kitalálták, hogy türkék ebbe a kategóriába tartoznak, ki vagyok én -vagy Ön- hogy ezt megkérdőjelezzem? Mindennek ellenére nem árt tudni, mennyibe fáj nekünk, magyaroknak az újdonsült rokonság.

Tovább

Mit ad Isten, a Mesterségek Ünnepe díszvendégei a türk nyelvű országok, kiemelt témája a vadászat és a halászat!

Augusztus 20. és 22. között 35. alkalommal rendezik meg a Kárpát-medence legnagyobb népművészeti fesztiválját, a Mesterségek Ünnepét. Díszvendégek a türk nyelvű országok, a fesztivál kiemelt témája a vadászathoz és a halászathoz kapcsolódó mesterségek lesznek. Az ünnep tiszteletére a “grandiózusnak” beharangozott 3 napos dzsemborit járványkorlátozások nélkül lehet látogatni.

Tovább

Orbánnak van még behozni valója, türkmén kollegája simán lepipálta

Ugye emlékeznek még, nem volt olyan régen, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a türk nyelvű államok együttműködési tanácsának VI. ülésén a kirgizisztáni Csolpon-Atában kijelentette: „A magyarok Attila kései leszármazottainak tekintik magukat, a hun-türk eredet alapján állnak”?

Tovább