Újabb ügy, amire sosem derül fény: az ügyészség a fényképeket iratmegsemmisítővel, a DVD-ket „fizikai alaktalanítással”

Aki arra számított, hogy a Schadl György páncéljában lapuló fotók és a CD tartalma egyszer nyilvánosságra kerül és a “beígért” közszereplő főszereplésével kirobbanhat az újabb Borkai-tipusú szaftos csámcsognivaló kerül nyilvánosságra, annak csalódnia kell, mert az ügyészség mindent megsemmisített – számolt be az RTL.

Czeglédy: vajon mit tudhat Borkai Szijjártóról

Vajon mit tudhat Borkai Szijjártóról, ha az adriai orgiázásba belebukott győri polgármester érdekében a magyar külügyminiszter nyomást próbált gyakorolni a panamai hatóságokra? – tette fel a kérdést Dr. Czeglédy Csaba közösségi oldalán. Azt, hogy mi is történt valójában, a posztjában igyekezett kibontani….

Az ügyészség szerint nem megfigyeltek, hanem a rendőrség csak a “rendezvényeket biztosított” és ott készített fényképeket és videókat – Hadházy szerint “erről beszélek, nyuszómuszó”

Május elején kapott az ügyészség bejelentést arról, hogy engedély nélkül figyelhettek meg embereket a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Felderítő Főosztályának nyomozói az elmúlt években. A Blikk akkor azt írta, hogy a célszemélyek között volt a mentelmi joggal rendelkező független országgyűlési képviselő, Hadházy Ákos, valamint a városligeti fák kivágása és a terület beépítése ellen tüntető Ligetvédők csoportjának több tagja és egy ismert celeb is.

Havas Henrik megint megmondja a tutit – Horváth Csabáról, Iványi Gáborról és a Fidesz módszereiről

Havas Henrik általunk is nagyon kedvelt, egyéni hangvételű video-blogjában ezúttal a választásokat megelőző, APEH és ügyészi offenzívára reagál, arra amelyiknek Iványi Gábor  lelkész és Horváth Csaba zuglói polgármester, két fontos ellenzéki szereplő, is a célkeresztjébe került.

Magyar György: végrehajtás „maszekban”: ennek véget kell vetni!

Az Egységben a Magyarországért ellenzéki szövetség nyilvánosságra hozta, hogy 26 szakpolitikai kabinetet állított fel. Az igazságügyi reformért felelős munkacsoport vezetésére engem kértek fel. Beszámoltam arról, hogy a program jogszakmai szempontból gyakorlatilag készen van, és már csak néhány finomítás várható, mielőtt az egészet nyilvánosságra hozzuk. Egyes részletekről azonban már beszélhettünk, így többek között arról is, hogy a bírósági végrehajtást nem lehet „maszekban” végezni, hanem a rendszert ismét állami kézbe kell adni.

Meztelen közszereplő fotója-videója (?) lapult Schadl György páncéljában – Meghiúsult karaktergyilok?

A Schadl György ügyében folytatott nyomozásról napról napra kerülnek nyilvánosságra újabb adatok. Kedden egy közszereplőről készült kompromittáló fotók kerültek elő a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökének hálószobájában lévő páncélszekrényből – írta meg az Index.

Magyar György: két vádlott és egy gyanúsított biztosítja a NER kétharmadát!

Ez valami elképesztő: a NER parlamenti kétharmadának biztosítása érdekében két, korrupciós ügyekben bíróság elé citált vádlott és egy gyanúsított is részt vehet a Fidesz-KDNP képviseletében az Országgyűlés munkájában. Erre a rendszerváltozást követően még soha nem volt példa.