Csillagjegyed mondja: ezek életed sorfordító évei! – Olvasd, hátha éppen most éled….!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Készülj fel előre a fontos dátumokra. Így tudni fogod, hogy az életben mikor várható komoly változás, és a megfelelő pillanatban tudni fogod, hogy bármilyen próbatételre készen állsz.

5. Oroszlán

Életének fontos évei:

19, 36, 40, 57, 60, 76. életévek.

Hihetetlen optimizmusa és magába vetett hite segít az Oroszlánoknak megfelelően átvészelni, mint a jó, mint a rossz időszakokat.

+ csütörtöki horoszkóp!

Ha valamikor, hát a mai napon, egész biztosan jut majd mindenre energiája, kedves Oroszlán, s zsenialitását is lesz alkalma megcsillogtatni majd. Arról nem is szólva, hogy ma valami olyasmiben tűnhet ki mások és önmaga szemében, amire még csak nem is gondolt soha, hogy tehetséges lenne, amely meglepetés jóleső érzéssel töltheti el. A sok-sok feladat mellett, azért igyekezzen szánni egy kis időt a szeretteivel való, közös pihenésre is, hisz a stabil érzelmi háttér éppúgy elengedhetetlen a hosszútávú sikerességhez, mint az akaraterő.

6. Szűz

Életének fontos évei:

16, 21, 24, 32, 41, 50. életévek.

A Szüzek minden kellemes emléke és érzése a karrierjével függ össze. Ne bánkódj, ha a munkádban ugyanolyan örömöd leled, mind a családi életben.

+ csütörtöki horoszkóp!

A mai nap folyamán, tetteivel és felmutatott eredményeivel, sokat erősíthet önbizalmán. Mindemellett, remek fizikai és lelki állapotnak örvend, még, ha ezt nem is érzékeli, s ez adhat egy olyan plusz kisugárzást önnek, amely révén képtelen lesz majd ellenállni bárki is önnek. eme jó szelet meglovagolva, ha valami nagyobb dolgot, vagy szívességet szeretne kérni valakitől, azt most tegye, mert, ha valamikor, hát jelen pillanatban, biztosan pozitív elbírálásra számíthat! Használja szemérmetlenül vonzerejét, kedves Szűz!

7. Mérleg

Életének fontos évei:

8, 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64, 72. életévek.

A Mérleg életének fontos eseményei hirtelen sikerhez vezethetnek. Hálával töltsön el minden akadály, amibe belebotlasz – ezekből az út mindig felfelé vezet.

+ csütörtöki horoszkóp!

Ma ügyeljen, hogy erőfeszítései, s az önt körül vevőknek való segítsége teljesen elnyeljék energiáit. Ennek megfelelően, ma próbálja mindinkább kizárni a külvilágot anélkül, hogy az észre venné, s, így nyugodt és egyszersmind ideális körülményeket biztosítva ahhoz, hogy nagy előrelépést tegyen egy, az ön számára kiemelten fontos projekt esetében.

8. Skorpió

Életének fontos évei:

15, 25, 30, 45, 50, 60, 74. életévek.

Skorpiónak javasolt megfékezni heves természetét. Az összes akadályt, ami az útjába kerül, azt csak saját magának köszönheti.

+ csütörtöki horoszkóp!

Kedves Skorpió, egy kicsit kikezdte a sok teendő, s lehet egészsége is megsínylette a túlhajtottságot. Ma azonban vége a fáradtságnak. Felbuzdulván kemény munkájának sikerein újult erővel vág bele minden ön elé gördülő lehetőségbe, melyek sikere már most biztosított. Azonban, hogy ne kerüljön megint az elmúlt napok legyengült állapotába, próbálja meg helyesebben beosztani napirendjét, s szakítson egy kis időt a pihenésre, regenerálódásra is.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük