Csillagjegyet tölts!- Indul a férjvadászat

8. Rák

Ő az olyan nő számára ideális pár aki szereti a stabilitást, a kényelmet és hosszú kapcsolatra vágyik. A RÁK férfi inkább jószívű, jólelkű, de nem igazán intellektuális. Lehet, hogy egy ilyen férfiről álmodsz? Tapasztald ki előbb, ha ilyen férfi a partnered, mert sok figyelemre, szeretetre és odaadásra van szüksége amit nem igazán akar megosztani senkivel.

7. Kos

A KOS csillagjegy hűséges, nagylelkű, és tőled mint nőtől azt várja el, hogy teljes szívedből szeresd, viszonzásul ő pedig a tenyerén fog hordozni. Bármit kér ne siess, hogy teljesítsd mert, ha nem dolgozik meg érte, akkor elég hamar feladja. A KOS férfi arról híres, hogy hamar elmúlik az érdeklődése valami iránt és megunja a könnyű dolgokat.

6. Vízöntő

Egy kissé önfejű, de kreatív, tele van energiával, de szétszórt és gyerekes is egyben. A szabadságot kedveli, ezért nem szereti, ha a feleség kérdőre vonja, hová megy mikor jön. A szerelmes VÍZÖNTŐ férfi a szerelmet egy játékként éli meg, amelyet korrekt módon kell játszani, világos szabályok szerint. A szerelemben mindent előre kiszámít, amennyire lehet.

Fontos a karma is

5. Bika

Ő egy igazán komplex férfi, szenvedélyes és házias, lusta és aktív, ellentmondásos és sokoldalú a szerelemben. Az ő célja az, hogy legyen egy meleg otthona, egy szé felesége aki szereti és néha megengedi neki, hogy lusta legyen és nyugodt életet éljen.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse