A tavaszi International Kids Fashion Week legfiatalabb modellje Borsos Zorka volt. A kis hölgy még csak három éves, mégis többször profiként vonult végig a színpadon. Dubaj imádja  Zorkát, akinek angol nyelvű bemutatkozása felért egy kis showműsorral.

Korhatáros karrier

Néhány napja tért haza Borsos Zorka és családja az Egyesült Arab Emírségekből, ahol a tavaszi International Kids Fashion Week-en vettek részt. A 2,5 éves kislány egy véletlen folytán került a kifutóra, de meglepően sikeresen zárult számára a dubaji divathét.

- Hirdetés -

“Csak azután derült ki, hogy csak három éves kortól lehet jelentkezni, hogy befutott a jelenetezési lapunk, lefoglaltuk a repülőjegyet és a szállást. Amikor megkérdeztük a szervezőket, hogy nem gond-e Zorka kora, azt mondták hogy szívesen látják, de nem lesznek korabeli gyerekek, és ő lesz a divathét történelmének legfiatalabb résztvevője. Úgy döntöttünk, hogy így is elmegyünk, és szerintem nagyon jól döntöttünk” – mondta Zorka édesanyja, Labányi-Borsos Judit.

A kislány profin vette sorra az akadályokat: ügyesen megtanulta a koreográfiákat, begyakorolta a bemutatkozó szövegét és szinte profi modellként mutatta be a nemzetközi divattervezők gyermekruháit.

(Galéria 5 kép)

Többször visszatapsolták

“Nagyon büszkék voltunk rá! A legjobban talán a bemutatkozásánál hatódtam meg, mert olyan aranyos volt, hogy többször visszatapsolta őt a közönség. Angolul kellett elmondania egy rövid szöveget, de kibújt belőle a gyerek: produkálta magát, puszit dobott az embereknek, kis showműsort csinált” – mesélte Labányi-Borsos Judit, aki néhány hónappal ezelőtt még nem is gondolta volna, hogy egy nemzetközi divathéten szerepel majd a kislányával.

Mint mondta, Zorka igazi fiús kislány: a kisautók mindig jobban érdekelték mint a babák, ezért szerette volna megmutatni neki, hogy milyen érzés, ha szép képek készülnek róla.

“Tavaly elvittem egy fotózásra, ahol igazi kis hercegnőt csináltak belőle. Ott ismerkedtem meg a FashionKids Hungary modellügynökség vezetőjével, Bartolovics Ildikóval, aki olyasmit hozott ki belőle, amit addig még soha senki. Már az autóban hazafelé menet megkérdezte, hogy mikor jövünk legközelebb. Onnantól nem volt megállás: néhány hónap leforgása alatt számos fotózáson vettünk részt, idén januárban bébi kategóriában ő lett Budapest szépe, és már Dubajt is megjártuk” – tette hozzá a büszke anyuka.

Kapcsolódó

Gyerekek a kifutón, csúcsrajárt a cukiság-faktor

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét