Depresszió-horoszkóp: 3 csillagjegy eredendően hajlamos rá, de van fény az alagút végén…..

Végülis érthető, mindenki szívesebben ébred úgy, hogy az ablakon kinézve bárányfelhőkkel csak kicsit tarkított kék eget lát, de mi lenne, ha rávennénk magunkat, hogy meglássuk az őszi-téli időjárás szépségeit is. Mindenben van valami klassz, leljünk rá együtt. Még az előtt hagyjunk fel a depresszióval, mielőtt ránk törne: vagyis csírájában fojtsuk el.

Ikrek

Imádsz jönni-menni, folyamatosan mozgásban lenni, utazni, bulizni, és ki nem állhatod, ha a rossz idő, hideg, sötétség ebben korlátoz. Főleg, hogy ilyenkor a barátaid hajlamosabbak bekuckózni és lemondani a számodra izgis programokat. Igaz, a síelés vagy egy forraltborozós este felvillanyoz egy időre, de mégis tavasszal vagy nyáron érzed magad inkább elemedben.

Hétfőn például….

Kora reggel meglehetősen fáradtan ébred, kedves Bak és ez könnyedén kihathat az egész napjára is. Ha teheti, feküdjön vissza, de ha várja a munka, vagy egyéb kötelezettség, akkor nincs mit tenni, nézzen szembe velük. Meglátja az első feladatok, teendők elvégzése után, máris fittebbnek érzi majd magát. Sok energiáját fogja elnyelni ez a mai nap, de az estét már nyugodt, családi környezetben töltheti, és később várja majd a puha ágy, ahol új erőre kaphat.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Oroszlán

Igazi napimádó vagy, aki igazán a strandon érzi magát tökéletesen boldognak. Épp ezért a sötét, nyirkos téli időszak teljesen kikészít. Még az ünnepek sem tudják igazán megszerettetni veled ezt az évszakot, pedig a karácsonyt bírod, de egy egzotikus helyen szívesebben ünnepelnél. Ha tehetnéd, szíved szerint olyan helyre költöznél, ahol folyton csak nyár van!

Hétfőn például….

A függetlenség és az egyediség nagyon fontos az ön számára, kedves Oroszlán. Eddig sem tántorította el semmi attól, hogy a saját útját járja, ezután se hagyja, hogy bárki más megszabja, milyen irányt vegyen az élete. Mind azt, amit eddig elért, saját magának, buzgóságának, kitátásának és sokszor ember feletti erejének köszönheti. Ha esetleg párkapcsolatban él és úgy érezné, hogy a dolgok kettejük között már nem megfelelően működnének, ne féljen lépni.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Halak

Halakként eleve a depresszívebb csillagjegyek közé tartozol, de télen még inkább hajlamos vagy negatívan látni a dolgokat. A rövid nappalok, sötétség, hideg totál lehúz, nincs kedved semmihez, szíved szerint ezt az időszakot az ágyadban, sok párna közé elbújva vészelnéd át, miközben napsütésről, vízpartról, fincsi koktélokról álmodozol…

Hétfőn például….

Előfordulhat, hogy az élete egy olyan ponthoz ért, ahol egy fontost döntést kell hoznia párkapcsolat terén. Próbáljon meg az ösztöneire, a belső hangjára hallgatni és döntsön tiszta fejjel. Ön egy nagyon érző, odaadó, szerető partner és sokszor nem veszi figyelembe a saját érzéseit, inkább a párjáét helyezi előtérbe. Ez hosszútávon viszont nem működhet, hisz kapcsolatukban ön is épp oly fontos szerepet tölt be, mint kedvese. Ha úgy érzi, van mit megbeszélniük, akkor tegyék azt. Minden fontos dologért érdemes küzdeni, de néha tudni kell elengedni is.

Forrás