Sorting by

×

Dizájnváltás

Kezdetektől, azaz kilenc hónapja tudjuk, hogy a Városi Kurír eredeti dizájnja csak átmeneti. Most készült el a végleges. Persze, mi a végleges mostanság? Bármilyen bénán is hangzik, ez van, de hogy meddig, ki tudja?

Mi változik?

Hülye dolog, ha egy portál magával foglalkozik.  Ilyenkor uborkaszezonban talán megbocsátható, egy kis “magamutogatás”.A jövőben igyekszünk, ha lehet még pörgősebbek, még rámenősebbek lenni. Gyorsan és egyre gyorsabban reagálni – hűha, nagyon meleg lehet, ha ilyen baromságokat írok- na mindegy,akkor folytassuk is ebben a szellemben: ujjunk azon a sokszorosan elcsépelt ütőéren és had szóljon!

A dizájnváltás  új lehetőségeket is jelent. Nagyon untuk már, gondolom az olvasók is, hogy címeink olykor a Fekete erdőtől a Fekete tengerig húzódtak. A gyors áttekinthetőséget segíti üdítő újdonság lehet: az alcímek használata, mert ezzel feldarabolhatjuk a szókígyókat. Szebbek és jobbak lesznek a képeink, indul a fotók vetítése is stb. Így a forma még látványosabb lesz de a többi újdonságot majd inkább mutatjuk. Figyeljenek, mert az újításokat fokozatosan vezetjük be.

Mindez persze nem sokat ér, ha Önök nincsenek velünk, nem küldenek híreket, nem reagálnak, ezért néhány napon belül megkönnyítjük a kommentelési lehetőséget is. Ahogy azt itt az oldalon is, kérjük, ne veszítsük egymást szem elől.

Ha mást nem is, azt “megígérhetjük”, hogy kezdetben itt-ott meg-megbicsaklik az oldal. Hamar túl leszünk  azonban a gyermekbetegségeken, különösen, ha jelzi nekünk a hibákat: info@varosikurir.hu

Indul a VK hírlevél

Augusztus 3-tól azoknak aki feliratkoznak minden pénteken elküldjük hírlevelünket . Ez az új szolgáltatásunk biztosítja, hogy ne maradjon le semmiről. Az elmúlt hét legérdekesebb cikkeinek linkjei mellett mindig talál majd néhány olyan exkluzív anyagot is, ami csak a hírlevélben  lesz olvasható.

Nem véletlenül nem találkoznak a Városi Kurírban  olyan felhívással, hogy ennyi meg annyi pénzzel támogassanak minket, és ennek nem az az oka, hogy nálunk van a bőségszaru. Levente Péter örökbecsűjét  idézve.: “Á dehogy”.

Tudjuk mi, hogy szinte mindenki nehezen él, ezért beérjük a kattintásaikkal, azzal, hogy követnek bennünket, a többit pedig bízzuk a hirdetőkre, és ha mi is jól végezzük a dolgunkat, azaz elég valódi és érdekes hírrel, gondolattal szolgálunk, és az olvasóink is elégettek velünk, aminek azzal adnak hangot, hogy nem csak lájkolják, és kommentelik  de meg is osztják   a cikkeinket ismerőseikkel, barátaikkal, a közös dolgaink akár rendben is mehetnek.

Végezetül ne feledje, ez a Városi Kurír ugyanaz a Városi Kurír, mint tegnap volt, csak talán egy kicsit szebb és korszerűbb.

 

átver

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.